ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
Pardon ama nasıl becerdiniz? Ben masaüstü kullanıyorum 1,5-2 metre yakınına bildiğim için sıvı yaklaştırmıyorum.
Keşke kurumasını beklemeden açmasaydınız tek çare klavye değişimi, siz yine de bi açabildiğiniz kadar açıp kurumaya bırakın.
Benim Asus'a kola döküldü hiç bir şey olmadı sadece tamir etmeye çalışırken ekranı kırıldı 2 sene yattı kenarda sonra ekranını yaptırdık sorunsuz açıldı ilk günkü gibi.
ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
Öncelikle sakın bilgisayarı açma kapat. Elektrikle tüm bağlantısını kes. Şanslısın su kuruduktan sonra şekerli içecekler gibi iletkenlik yapmıyor. Su döküldüğünde bilgisayar açık mıydı ? Açık ise klavye kısa devre yapıp bozulmus olabilir. Laptopun arka kapağı garantiyi etkilemiyorsa aç ve bez ile su varsa kurula. Saç kurutma makinası tutma.
Edit: Bilgisayarı açtıysanız geçmiş olsun servis ile konuşun.