ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
Aynen hocam, ben gerekli tedbiri alıyorum gerisine karışmıyorum, yeterli oluyor çok şükür, elhamdülillah bu güne kadar bir şey olmadı inşaallah bundan sonra da olmaz
Kedim lenovo y530 bilgisayara şekerli çay dökmüştü. Laptop u emanet almıstım kız arkadaşımla konustuk ve servise gönderdik oradaki adam bize 500₺ tutacağını söylemişti ama ne hikmetse bedavaya yapıp gönderdiler. Garanti kapsamına girdigini zannetmiyorum cok ilginçti.(sadece klavye değisti gerisinde sorun yoktu)
ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
Başınıza böyle bir şey gelirse direkt gücü kesin veya bataryayı çıkartın ve kurulamaya başlayın. Eğer bilgisayar çalışıyorsa klavyeyi kurutup tekrar kullanabilirsin, en azından normal klavyelerde öyle oluyor.
Pirinç gibi şeyler bu sektörün "koca karı ilacı" gibidir bence.
Geçmiş olsun dostum benim eski Microsoft marka klavyemin başına neler neler geldi bana mısın dememişti. Klavyeye kola su birasına kadar dökülmüştü hala sorunsuz çalışıyor.
Arkadaslar laptop yeni degil bir cok kez icini actim zaten su dokuldugunde acikti az miktar döküldü baktım klavye farklı yazıyor kapadım soktum ama klavye gömülü olduğu için komple çıkarmadım kurusun diye bekledim yine aynı sonra klavye tuşlarını soktum üstüne pirinç döktüm bekliyorum bu da olmazsa tek çare klavye almak olacak.
arkadaşlar pc yi topladım açılmıyor fotoğraftaki yeri çıkarırken koptu burası bundan mi kaynaklanıyor