Çözüldü Klavyeye su döküldü Opera açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tuşlar takılı kalmıştır.

Nasıl anlayabilirim hangi tuş olduğunu hocam. Tüm tuşlar düzgün çalışıyor ama CTRL bastığım anda direk tarayıcı açıyor bilgisayar. Hangi tarayıcı olduğunun bir önemi yok Edge'yi kaldırdım Opera'yı da kaldırdım. CTRL basınca bu sefer; bunu nasıl açmak istersiniz diye soruyor.

Klayeye su döküldü CTRL'ye ne zaman bassam Opera açılıyor sürekli. Nasıl çözeceğim?

Opera'yı açması için bir kısayol atadıysanız belki kısayolu aktifleştirmek için CTRL ile basmanız gereken tuşlardan biri takılı kalmış olabilir.

Nasıl anlayabilirim hangi tuş olduğunu hocam. Tüm tuşlar düzgün çalışıyor ama CTRL bastığım anda direk tarayıcı açıyor bilgisayar.

Metin belgesi açın yazı yazmaya çalışın ya da test siteleri var onlara bakabilirsiniz.

Opera'yı açması için bir kısayol atadıysanız belki kısayolu aktifleştirmek için CTRL ile basmanız gereken tuşlardan biri takılı kalmış olabilir.

Hocam şimdi fark ettim de sadece Opera değil. Opera ve Edge'yi kaldırdım. CTRL bastığımda ekrana bunu nasıl açmak istersiniz yazısı geliyor tarayıcılar çıkıyor.

Hocam bunu da yaptım tüm tuşlar sağlam.

O zaman tarayıcıyı değil bir dosyayı vs atamış olabilir misiniz?

Yok hocam hiçbir şey yapmadım ben. Su döküldü klavyeyi çıkardım direk kuruttum bekledim biraz sonra taktım bilgisayara CTRL basınca direk tarayıcı açılıyordu. Ama şimdi geçti galiba.

Tuşlardan biri takılı kalmıştır ama geçtiyse sorun yok. Opera'yı Edge'i ya da Brave artık ne kullanıyorsanız onu tekrar kurun ve tekrar deneyin. Sorun olmazsa ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…