Klavyeye su döküldü

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Numpad kısmına su döküldü ve sadece numpad kısmı ıslandı. Şimdi klavyeyi ters çevirip kuru bir masanın üstüne koydum. Ne yapmalıyım?

Numpad kısmına su döküldü ve sadece numpad kısmı ıslandı. Şimdi klavyeyi ters çevirip kuru bir masanın üstüne koydum. Ne yapmalıyım?
Tuşu çıkar bilgisayar çalışıyorsa klavyeyi çıkar ve tuşu çıkarıp temizle. Max bunlar olur.

Ama benim klavyem mekanik değil :/

Razer ornata v2 kullanıyorum bir yolu var mıdır?

Hem ayrıca klavye sökme aparatım da yok hocam sabaha kadar bekletsem kurumaz mı?

Son düzenleme:
Ama benim klavyem mekanik değil :/

Razer Ornata V2 kullanıyorum bir yolu var mıdır?

İyice kurut daha sonra takar kullanırsın muhtemelen eski klavyemi yıkamıştım. Daha önce de çay dökmüştüm. İyice kuruttuktan sonra bir şey olmadı.

İyice kurut daha sonra takar kullanırsın muhtemelen eski klavyemi yıkamıştım. Daha önce de çay dökmüştüm. İyice kuruttuktan sonra bir şey olmadı.
Tamam sağolun hocam ben yarın sabaha kadar bekletiyorum o zaman.

İyice kuruduğuna emin ol ama sonuçta elektronik.
Tamamdır ben ona bakarım olmadı bi 12 saat daha beklerim.

Güncellemeyi unutmuşum kuruttuktan sonraki gün çalıştı sağolun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…