Klavyeye su döküldü

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kedimin su şişesini devirmesi üzerine mekanik klavyenin sol kısmı tamamen ıslanmıştı, ilk başta çalışınca çok umursamadım ama 1 gün geçtikten sonra klavyenin su giden hiçbir kısmı çalışmamaya başladı düzelme ihtimali var mı? Yoksa emektarı değiştirme vakti mi geldi?

Tuşları tek tek cıkar hepsinin klavye AC orada plastik bir şey var onu temizle 1, 2saat beklet her şeyi tekrar tak %50 olma ihtimali var umarım işe yarar klavyene kavuşursun

Kedimin su şişesini devirmesi üzerine mekanik klavyenin sol kısmı tamamen ıslanmıştı, ilk başta çalışınca çok umursamadım ama 1 gün geçtikten sonra klavyenin su giden hiçbir kısmı çalışmamaya başladı düzelme ihtimali var mı? Yoksa emektarı değiştirme vakti mi geldi?
Pirince yatır 😄

Dün akşam tuşları söküp bırakmıştım, sabah hala çalışmayınca yeni klavye bakmaya başlamıştım, yarım saatliğine evden çıkıp geri geldim, nedense çalışacakmış gibi hissedip bilgisayarı açınca çalıştığını gördüm, içindeki su gidince tekrar çalışmaya başladı sanırım, teşekkür ederim cevap verenlere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı