Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Temmuz 2022 #1 Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.610 Çözümler 93 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Paşalıı dedi: Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Flex kablosu zarar gördü.
Paşalıı dedi: Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Flex kablosu zarar gördü.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.772 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 Paşalıı dedi: Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi açıp ıslak olan her yeri sil. İçi ıslak olduğundan çalışmıyordur.
Paşalıı dedi: Su döküldükten sonra hemen tuşlarını çıkartıp kuruladım. Fakat yukarıda belirtiğim tuşlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi açıp ıslak olan her yeri sil. İçi ıslak olduğundan çalışmıyordur.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Temmuz 2022 #5 Jeasust dedi: Klavyeyi açıp ıslak olan her yeri sil. İçi ıslak olduğundan çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... 1 gün geçti.
Jeasust dedi: Klavyeyi açıp ıslak olan her yeri sil. İçi ıslak olduğundan çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... 1 gün geçti.