Klavyeye süt döküldü ne yapmam gerekiyor?

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Arkadaşlar benim arkadaşımın klavyesine saf süt dökülmüş. Kardeşi sürekli süt içerek oynadığı için bir anda süt dökülmüş. O da hemen beni aradı ben de ona saç kurutma makinesıyla biraz o bölgeye ısıtılması gerektiğini söyledim. O da almış saç kurutma makinesını tüm bütün bölgelere bütün klavye tuşlarının hepsini ısıtmış garantiye almış. Şimdi ne yapmamız gerekiyor? Artık endişelenmeli miyiz?

Bir kaç gün içinde çalışırsa (Normal şekilde) soun yok. Ama çalışmazsa, başınız biraz ağrır.

Isıtmadaki maksat ne anlamadım. Kaynatıp buharlaştırmayı felan mı düşündünüz nedir? Klavyenin kurumasını bekleyin ve test edin ne yapabilirsiniz ki en fazla.

Hayır mantığım almıyor yani ısıtınca ne olacak? Mümkün değil ama en fazla kaynatırsın. Burdaki mesele iletken bir şeyin elektronik aksamda dönmesinden kaynaklı oluşan elektronik arıza. Ordakilerin hepsi boş yapmış. Klavye temizlenip kurulanmalı.

Ama öyle çok dökülmemiş, bir damla mı ney.

Bütün tuşları çıkartıp klavyeyi aşağı bakacak şekilde dinlendirmek doğru olan yöntem bence. Tuşları da bi kovanın içine koyun içini su ile doldurun ki süt yapışkanlığı kalmasın.

Düzenleme: Hepsine döküldü sandım ben. 1 damlaysa birşey olacağını sanmam. Çalışmayan tuş varsa süt oraya gitmiştir. Yine de baş aşağı tutmak mantıklı olabilir.

Harbi komik değil, konuyu saptırmayın.
Benim arkadaşımda benle aynı klavyeyi kullanıyor zaten.Bende 1 gün önce o klavyeyi sevdiğim için almıştım.Fakat klavyenin tuşları gerçekten çıkmıyor
Hocam sizin tavsiyenizle zaten 1 damla dan birşey olmaz değil mi?, onları yaptık kuruttuk, ama tuşlar çıkarılmıyor.Ve baş aşşağı tuttuk.Birşey olurmu?
Hocam şuan bütün Tuşlar çalışıyor, ve hiç biri yapışkan değil.Hepsinin arasına baktım ve yapışkan olmadığını farkettim.Ve baş aşşağı tuttum baya.Şimdi neyi beklemem gerekiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…