D Deniz123q Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Oyun oynarken kulaklığı klavyenin üstüne doğru koydum. Yapışkan tuşlar uyarısı geldi ve kapatırken ne yaptığımı anlamadan kapandı. Şu an oyundayım ve klavye çalışmıyor. Tuşa bastığım anda kulaklıktan tık gibi bir ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Oyun oynarken kulaklığı klavyenin üstüne doğru koydum. Yapışkan tuşlar uyarısı geldi ve kapatırken ne yaptığımı anlamadan kapandı. Şu an oyundayım ve klavye çalışmıyor. Tuşa bastığım anda kulaklıktan tık gibi bir ses geliyor.
pomodot Femtopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek BC DEV 11 Mart 2022 #2 Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Erişilebilirlik seçeneklerinden klavye ayarlarına girip Yapışkan Tuşları devre dışı bırakmayı deneyin.
Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Erişilebilirlik seçeneklerinden klavye ayarlarına girip Yapışkan Tuşları devre dışı bırakmayı deneyin.
D Deniz123q Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Çözdüm teşekkürler