Klavyeyi ışıklarını sürekli açık kullanmak

Yardımseveradam

Hectopat
Aslında sorum biraz değişik. Ancak merak ettim de şu an yeni bir mekanik klavye kullanıyorum. Bunu sürekli ışıklı halde kullanmak LED'lerine ya da bunun kullanım ömrüne bir zarar verir mi bilmiyorum? Öyle bir şey varsa yani olabildiğince akşam açmaya çalışayım de olmaması lazım böyle bir olayın. Renk geçiş efekti ile kullanıyorum klavyeyi yarın öbür gün renklerde solgunluk yaşanmasın yani. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında sorum biraz değişik. Ancak merak ettim de şu an yeni bir mekanik klavye kullanıyorum. Bunu sürekli ışıklı halde kullanmak LED'lerine ya da bunun kullanım ömrüne bir zarar verir mi bilmiyorum? Öyle bir şey varsa yani olabildiğince akşam açmaya çalışayım de olmaması lazım böyle bir olayın. Renk geçiş efekti ile kullanıyorum klavyeyi yarın öbür gün renklerde solgunluk yaşanmasın yani. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hayır. Amaçları zaten sürekli açık kullanmak.

Hayir, eger kaliteli bir firmanin klavyesi ise sorun cikarmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı