Klavyeyi nasıl temizleyebilirim?

AspendoZ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Merhaba, Preo MG 40 isimli klavyeyi kullanıyorum. Neredeyse 1 sene oldu alalı ama çok beter pislenmiş. Hani klavyenin LED ışıklarını kirden göremiyorum, bunu bozmadan nasıl temizleyebilirim? Klavyeyi sökersem geri toparlayamam, sökmeden daha pratik bir yöntemi var mı?

Not: Klavyeyi ters çevirip sallamak da fayda etmiyor, o derece pislik dolmuş klavyenin içi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam klavyeyi neden geri toparlayamazsınız ki? Klavyenin bir fotoğrafını çekin sonra ise tuşları yerli yerine koyun. Eğer yine de yapamam diyorsanız hava makinesi veya saç kurutma makinesi ile hava tutmayı deneyin.

Hocam bununla ilgili birçok video var ancak o tarz klavyeler fiyatından dolayı kullan at tarzı yapıldığı için sökülebilirliğe karşı ekstra bir fonksiyon konulmuyor.Dikkatli bir şekilde sökerek temizlemek zorundasınız anladığım kadarıyla.Yada hiç uğraşmayın tekrar 60 tl bandında benzer modellerden alın.

Farenin görsellerine ve videolarına baktım. Tuşları eliniz ile rahatça çıkarabilirsiniz.
Tüm tuşları sırayla dizerek çıkarın ya da sonradan takmak için görseline de bakabilirsiniz.
Sonra fırça yardımı ile kurumuş kirleri yumuşatın, üfleyerek ve bez yardımı ile temizleyin.

Darktower isimli arkadaşınkini deneyeceğim son durumu tekrar belirtirim sağolun tekrardan
Darktowerin dediğini yaptım temizledim teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı