Klavyeyi sağdan hafif kalkık bir şekilde kullanmak zararlı bir durum mu?

363436

Hectopat
Merhabalar, Trust GXT 830 klavyeyi kullanıyorum. Mouse pad'im orta boyutlarda olduğu için klavyenin sağ tarafını mouse pad'in üzerine çıkartıyorum. Kısacası klavye düz değil, sağdan hafif kalkık bir şekilde duruyor. Bu klavyenin ömrünü kısaltan, klavyeye zarar veren bir şey mi? Uzun süreçte klavyede yamulma meydana gelir mi?

Klavye'ye ne kadar güç uygulayabilirsin ki? Üstüne yaslanmadığın sürece esnetip kırmaz ya da çatlatmazsın sonuçta. Bu yüzden herhangi bir sorun olmaz.

@iGY 6 çatlayabileceğini düşünmüyorum, belki yamulabilir diye sordum. Zaten havada olan kısımın küçük kare not kağıtlarının 4 kere katlanmış hali kadar havada.

Ortasına aşırı güç uygulayıp kırmadığın sürece bir problem yok zaten klavye metal ise mümkün değil plastik ise de çok zarar vermez.

@Silinen üye aldım ancak dediğim gibi sadece sorum varsa sormaya gelmek için uğrayacağım. Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…