bütce yazmadım kral bilerekBütçe? Mouse nasıl tutuyorsun klavyen mekanik olsunmu nasıl bir mekanik olsun
gülüm zaten oraya önerirmisiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok oyüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zatenBütçe belirtmemişsin. Ne tür özellikler istiyorsun alacağın ürünlerde. Mesela klavye mekanik mi boyutu ne ? Hangi şekilde tutuyorsun fareyi ? Kablolu mu istiyorsun bu ürünleri kablosuz mu ? Hiç bir şey belirtmemişsin.
yok kral tamam bişey istemiyorumBütçe? Mouse nasıl tutuyorsun klavyen mekanik olsunmu nasıl bir mekanik olsun
Bütçe sorun değil o yüzden yazmadım.
Bütçe yazmadım kral bilerek.
Gülüm zaten oraya önerir misiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok o yüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zaten.
Yok kral tamam bir şey istemiyorum.
Neye göre öneri yapacağız gülüm. 100Tl'lik üründe var 10k'lık da. Küçüğü de var büyüğü de. Aldıktan sonra pişman olma diye soruyoruz.bütçe sorun değil oyüzden yazmadım
bütce yazmadım kral bilerek
gülüm zaten oraya önerirmisiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok oyüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zaten
yok kral tamam bişey istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.