Klayve, fare, mouse pad ve kulaklık önerisi

819632

Centipat
Merhaba, yakın bir zamanda PC alacağım ve hangi klavye mouse-pad kulaklık ne alacağım da karar veremedim. Sizin önerilerinize ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtmemişsin. Ne tür özellikler istiyorsun alacağın ürünlerde. Mesela klavye mekanik mi boyutu ne ? Hangi şekilde tutuyorsun fareyi ? Kablolu mu istiyorsun bu ürünleri kablosuz mu ? Hiç bir şey belirtmemişsin.

bütçe sorun değil oyüzden yazmadım

Bütçe? Mouse nasıl tutuyorsun klavyen mekanik olsunmu nasıl bir mekanik olsun
bütce yazmadım kral bilerek

Bütçe belirtmemişsin. Ne tür özellikler istiyorsun alacağın ürünlerde. Mesela klavye mekanik mi boyutu ne ? Hangi şekilde tutuyorsun fareyi ? Kablolu mu istiyorsun bu ürünleri kablosuz mu ? Hiç bir şey belirtmemişsin.
gülüm zaten oraya önerirmisiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok oyüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zaten

Bütçe? Mouse nasıl tutuyorsun klavyen mekanik olsunmu nasıl bir mekanik olsun
yok kral tamam bişey istemiyorum

Bütçe sorun değil o yüzden yazmadım.

Bütçe yazmadım kral bilerek.

Gülüm zaten oraya önerir misiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok o yüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zaten.

Yok kral tamam bir şey istemiyorum.

Hocam 12000k farede var onu da önerebilirim. Sonra vay elime büyük geldi yok klavye şöyle değişik ses çıkarıyor diyen ben değil siz olucaksınız forumdaki her arkadaş soruyor bu yüzden

bütçe sorun değil oyüzden yazmadım

bütce yazmadım kral bilerek

gülüm zaten oraya önerirmisiniz yazmışım para konusunda sıkıntı yok oyüzden yazmadım kabloluda olur kablosuzda olur öneri dedim zaten

yok kral tamam bişey istemiyorum
Neye göre öneri yapacağız gülüm. 100Tl'lik üründe var 10k'lık da. Küçüğü de var büyüğü de. Aldıktan sonra pişman olma diye soruyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı