Çözüldü Klayvede 1 tuşa basınca 4 kere basıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Valve Corporation.
Arkadaşlar klavyeyi FN+F6 moduna aldığımda yani oyun moduna aldığımda tuşlar yine normal bir şekilde yazıyor. FN+F6'yı kapattığımda ise tek tek W'ya bastığım zaman 4'erli basıyor. Size tam bir örneği, klayveden FN+F6 modunu kapatıp 10 kere W ya 10 kere a ya tek tek basacağım. Kaç kere bastığını görelim:
Wwwwwwwwwwwwwwwww.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(Not: Sadece harfler değil, klavyedeki tüm harflere bastığımda 4 kez üst üste basmışım gibi tepki veriyor. Alta basılı tutup birkaç tuşa bastıktan sonra yaşandı bu durum, fakat hangi tuş olduğunu bulamadım resmen hepsini denedim. Sorun klavye kirliliği değil, yardımcı olursanız sevinirim.)

Çözüm
Fn + Del ya da Fn + Esc basılı tutmayı dener misin? Klavyenin ışıkları sönüp tekrar yanana kadar.
Her klavyede aynı mıdır bilmiyorum ama benim klavyede USB'sini kasadan çıkarıp gücünü kestiğim zaman klavyenin tuş kombinasyonlarıyla yapılan ayarları sıfırlanıyor. Sizde de öyle bir şey yaşanabilir belki.

Her klavyede aynı mıdır bilmiyorum ama benim klavyede USB'sini kasadan çıkarıp gücünü kestiğim zaman klavyenin tuş kombinasyonlarıyla yapılan ayarları sıfırlanıyor. Sizde de öyle bir şey yaşanabilir belki.
İki USB'yi de çıkarıp taktım hocam fakat düzelmedi, şimdi başka portlara takmaya deneyeceğim belki çözüme kavuşur. Klavyem XPG Summoner Blue switch bu arada.

NOT: Düzelmedi.

Fn + Del ya da Fn + Esc basılı tutmayı dener misin? Klavyenin ışıkları sönüp tekrar yanana kadar.
FN + Esc ye 5 saniye basılı tuttum klavye ilk taktığımdaki rengine döndü ve oyun modu kapandı. Şuan da düzeldi normal bir şekilde yazabiliyorum çok teşekkür ediyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı