Selim90 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Comodo'dan virüs taraması yaptım ve 1 tane tanınmayan uygulama buldu. İsmi: klhk.sys gibi bir şey. Bu dosyadan korkmalıyım kısaca zararı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Merhaba. Comodo'dan virüs taraması yaptım ve 1 tane tanınmayan uygulama buldu. İsmi: klhk.sys gibi bir şey. Bu dosyadan korkmalıyım kısaca zararı var mıdır?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Değerlendirme ne diyor?
SouL27 Hectopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 478 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700X/ 2080Ti/ 32GB 3600Mhz Ram/ Crucial P2 1TB SSD/ Windows 11/ Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 "Kaspersky LAB hardware kernel-mode driver" yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum, VirusTotal'e yüklerseniz daha iyi olur.
"Kaspersky LAB hardware kernel-mode driver" yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum, VirusTotal'e yüklerseniz daha iyi olur.
Selim90 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 SouL27 dedi: "kaspersky lab hardware kernel-mode driver" yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum, VirusTotal'e yüklerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. arandur dedi: Değerlendirme ne diyor? Genişletmek için tıkla... Tanımlamayan Dosya VirusTotal'e yükledim dosya temiz diyor yardımlarınız için teşekkürler.
SouL27 dedi: "kaspersky lab hardware kernel-mode driver" yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum, VirusTotal'e yüklerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. arandur dedi: Değerlendirme ne diyor? Genişletmek için tıkla... Tanımlamayan Dosya VirusTotal'e yükledim dosya temiz diyor yardımlarınız için teşekkürler.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 Selim90 dedi: Teşekkür ederim. Tanımlamayan Dosya VirusTotal'e yükledim dosya temiz diyor yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eklemek isterim ki genelde .sys dosyaları virüs olmaz. Bazen Olur mu? Tabii ki olur ama çok nadir olur.
Selim90 dedi: Teşekkür ederim. Tanımlamayan Dosya VirusTotal'e yükledim dosya temiz diyor yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eklemek isterim ki genelde .sys dosyaları virüs olmaz. Bazen Olur mu? Tabii ki olur ama çok nadir olur.