Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.045 Makaleler 6 Çözümler 54 17 Kasım 2020 #31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlık Yunanlar...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlık Yunanlar...
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Kasım 2020 #32 PanzerTR dedi: Umarım benim esprinin suyunu çıkardığımı falan ima etmiyorsunuzdur ilk defa denk geldim paylaştım. Biraz alınganım galiba bugün. Genişletmek için tıkla... Sizin için bir şey ima etmedim. Rahatsız olduğum genel bir durumu dile getirdim.
PanzerTR dedi: Umarım benim esprinin suyunu çıkardığımı falan ima etmiyorsunuzdur ilk defa denk geldim paylaştım. Biraz alınganım galiba bugün. Genişletmek için tıkla... Sizin için bir şey ima etmedim. Rahatsız olduğum genel bir durumu dile getirdim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 17 Kasım 2020 #33 Ellie Williams dedi: Sizin için bir şey ima etmedim. Rahatsız olduğum genel bir durumu dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Durum "genel" ise ben de rahatsızım. Hep yaptığımız şey "suyunu çıkarmak"
Ellie Williams dedi: Sizin için bir şey ima etmedim. Rahatsız olduğum genel bir durumu dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Durum "genel" ise ben de rahatsızım. Hep yaptığımız şey "suyunu çıkarmak"