Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.773 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #11 Yani direkt sana temas ediyorsa evet olabilir.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.928 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #12 Lskow dedi: Mesela ne yapsam yapayım çok çok az ayaklarıma üflüyor yorganla kapatıyorum denemedim hiç gece hasta eder mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Bazı klimalarda iç tarafından verdiği havayı sağa ya da sola yönlendirebiliyorsun. Vücuduna gelmeyecek şekilde ayarlamanı öneririm. Edit: Yanlış parçayı sağa ya da sola itmeye çalışırsan masraf çıkar bilmiyorsan hiç deneme.
Lskow dedi: Mesela ne yapsam yapayım çok çok az ayaklarıma üflüyor yorganla kapatıyorum denemedim hiç gece hasta eder mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Bazı klimalarda iç tarafından verdiği havayı sağa ya da sola yönlendirebiliyorsun. Vücuduna gelmeyecek şekilde ayarlamanı öneririm. Edit: Yanlış parçayı sağa ya da sola itmeye çalışırsan masraf çıkar bilmiyorsan hiç deneme.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.399 Çözümler 54 21 Ağustos 2025 #13 Klimalı bir odada uyurken karşısında uyumazsanız bir şey olmaz. Gece olduğu içinde ortamı aşırı soğuk yapmamanızı tavsiye ederim. Üstünüze alabileceğiniz ince bir şey yorgan kılıfı veya çarşaf gibi yanınızda olsa iyi olur.
Klimalı bir odada uyurken karşısında uyumazsanız bir şey olmaz. Gece olduğu içinde ortamı aşırı soğuk yapmamanızı tavsiye ederim. Üstünüze alabileceğiniz ince bir şey yorgan kılıfı veya çarşaf gibi yanınızda olsa iyi olur.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.821 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #14 Bay Onur dedi: Bazı klimalarda iç tarafından verdiği havayı sağa ya da sola yönlendirebiliyorsun. Vücuduna gelmeyecek şekilde ayarlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam klima samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Dosya Ekleri 17558085680263162559820595791549.jpg 81,3 KB · Görüntüleme: 18
Bay Onur dedi: Bazı klimalarda iç tarafından verdiği havayı sağa ya da sola yönlendirebiliyorsun. Vücuduna gelmeyecek şekilde ayarlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam klima samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.928 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #15 Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende Beko klima var. İçindeki yüzgeçleri sağa ya da sola elimle itebiliyorum.
Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende Beko klima var. İçindeki yüzgeçleri sağa ya da sola elimle itebiliyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.935 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #16 Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Kumandadan değil flapların önünde veya içinde oluyor o arkadaşın dediği.
Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Kumandadan değil flapların önünde veya içinde oluyor o arkadaşın dediği.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.928 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #17 Denemeden önce servisi arayıp modelinizde böyle bir özelliğin olup olmadığını sorarsanız daha iyi olur.
Denemeden önce servisi arayıp modelinizde böyle bir özelliğin olup olmadığını sorarsanız daha iyi olur.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 21 Ağustos 2025 #18 İzmirdeyim geceleri çok sıcak oluyor 18 derecede çalıştırıyorum hasta falan etmiyor. Ama direkt size vurmaması lazım.
İzmirdeyim geceleri çok sıcak oluyor 18 derecede çalıştırıyorum hasta falan etmiyor. Ama direkt size vurmaması lazım.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.928 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #19 Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam klimayı en aşağı veya en yukarı yaptığınızda her türlü ayağınıza mı geliyor?
Lskow dedi: Vallahi hocam klima Samsung. Herhalde boş fazla özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam klimayı en aşağı veya en yukarı yaptığınızda her türlü ayağınıza mı geliyor?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 21 Ağustos 2025 #20 Cahiller böyle der. Bilinçli kullanan hiç kimseyi çarpmaz.