Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 3 Temmuz 2021 #11 Ereborlu Vaveyla dedi: Ben, vantilatör koyardım laptobun hava attığı yere, tek fanlıydı benim. Birinci devirde, ısınmazdı. Genişletmek için tıkla... Ortam sıcak olduğu için vantilatör yarardan çok zarar veriyor, en azından bana msty611 dedi: Odayı soğuttuğun için havayı doğrudan kasaya vermediğin için sorun olmaz. Kasanin kapaklarını çıkart daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Ereborlu Vaveyla dedi: Ben, vantilatör koyardım laptobun hava attığı yere, tek fanlıydı benim. Birinci devirde, ısınmazdı. Genişletmek için tıkla... Ortam sıcak olduğu için vantilatör yarardan çok zarar veriyor, en azından bana msty611 dedi: Odayı soğuttuğun için havayı doğrudan kasaya vermediğin için sorun olmaz. Kasanin kapaklarını çıkart daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Mehmetlows Centipat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #12 Ortamı soğuttuğun için sıkıntı olmaz.
Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 3 Temmuz 2021 #13 Mehmet Selim Ç. dedi: Ortamı soğuttuğun için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, maceralı bir işlem peşinde değilim. Teşekkürler
Mehmet Selim Ç. dedi: Ortamı soğuttuğun için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, maceralı bir işlem peşinde değilim. Teşekkürler