yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 232 Yer Karabük 22 Şubat 2023 #11 pBalcı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hatta bunu yapmana bile gerek yok eğer içindeki program çalışıyorsa reset tuşuna basılı şekilde USB'yi tak öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dediklerini yaptım ancak olmadı galiba çipi falan bozuldu.
pBalcı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hatta bunu yapmana bile gerek yok eğer içindeki program çalışıyorsa reset tuşuna basılı şekilde USB'yi tak öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dediklerini yaptım ancak olmadı galiba çipi falan bozuldu.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 22 Şubat 2023 #12 yusufardac dedi: Dediklerini yaptım ancak olmadı galiba çipi falan bozuldu. Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra mı?
yusufardac dedi: Dediklerini yaptım ancak olmadı galiba çipi falan bozuldu. Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra mı?
yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 232 Yer Karabük 22 Şubat 2023 #13 pBalcı dedi: Yaptıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değişen bir şey yok resete basılı tutunca içindeki kod silindi acaba çipi bozulduğu için'mi görmedi PC'yi.
pBalcı dedi: Yaptıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değişen bir şey yok resete basılı tutunca içindeki kod silindi acaba çipi bozulduğu için'mi görmedi PC'yi.