Herkese merhaba, iyi geceler dilerim. SATA SSD'den M.2 SSD'ye klonlama yaptım. Sonuç olarak SATA SSD'yi kasadan çıkarıp M.2 SSD ile boot edemedim. Daha önce'de HDD'den mevcut SATA SSD'ye klonlama yapmıştım böyle bir hata olmamıştı.(Windows 7) Acaba Windows 10 ile alakalı sorun mu? Araştırdım son 5 yıl'daki bazı videolara baktım fakat komut sistemiyle girdiğim tüm kodlarla da çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...