ultraemre81 Hectopat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Bilgisayarımda SSD yoktu alınca klonlama yapıp HDD yi D klasörü, SSD yi C klasörü yaptım ve SSD içinde Windows.old diye 28.8 GB'lık klasör oluştu. Bunu silmek zarar verir mi veya sonradan kendiliğinden tamamen mi siliniyor bir yerde okudum da?
Bilgisayarımda SSD yoktu alınca klonlama yapıp HDD yi D klasörü, SSD yi C klasörü yaptım ve SSD içinde Windows.old diye 28.8 GB'lık klasör oluştu. Bunu silmek zarar verir mi veya sonradan kendiliğinden tamamen mi siliniyor bir yerde okudum da?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Kasım 2020 #2 Sonradan siliniyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #3 Silebilirsiniz. Sorun olmaz. Windows da onu geçici dosya olarak görüyor zaten, önemi yok. Güncelleme sonrasında oluşan Windows.old klasörünü bir süre sonra Windows Update siliyor, yoksa elle silinmesi gerekiyor.
Silebilirsiniz. Sorun olmaz. Windows da onu geçici dosya olarak görüyor zaten, önemi yok. Güncelleme sonrasında oluşan Windows.old klasörünü bir süre sonra Windows Update siliyor, yoksa elle silinmesi gerekiyor.
ultraemre81 Hectopat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 sağolun