Klonlanan IMEI hat değiştirilirse düzelir mi?

Tdwqwl

Hectopat
Merhaba benim telefonuma bu sabah mesaj geldi IMEI numarası klonlanmıştır diye. Ben hattımı değiştirirsem düzelir mi? Bilgi sahibi olan var mı?

Teşekkür ederim. Peki ne yapabilirim?
Telefonu aldığınız yere durumu anlatın. Eğer IMEI numaranızı kimseyle paylaşmadıysanız bu aldığınız yerin IMEI numarasını başka telefonda kullandığı anlamına gelir. Telefonu aldığınız yerin gerekli işlemleri yapması lazım. Ücret vermeyin.

Telefonunuz Türkiye garantiliyse ve sıfır aldıysanız telefon markanızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu anlatmanız gerekiyor.

Benim de başıma benzer bir olay gelmişti ve artık sadece e-devletten belirlediğim tek bir numara aktif oluyor cihazda. Markanız BTK ile iletişime geçip yeniden aktive edecektir.

Merhaba benim telefonuma bu sabah mesaj geldi IMEI numarası klonlanmıştır diye. Ben hattımı değiştirirsem düzelir mi? Bilgi sahibi olan var mı?

BTK'yı arayıp durumu bildirin, IMEI numarasını telefon numaranızla eşleştirecekler. Sorun çözülecek. Aşağı yukarı 5 dakikanızı alır.

Eşleştirilen telefon numarasını da istediğiniz zaman E-Devlet üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…