K Khardox Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Gençler yeni aldığım M.2 SSD'ye elimdeki SATA SSD'de olan işletim sistemini klonladim fakat BIOS önyükleme kısmında gözükmüyor her şeyi denedim. Ne yapmam gerek? Bu video da anlatılan her şeyi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Gençler yeni aldığım M.2 SSD'ye elimdeki SATA SSD'de olan işletim sistemini klonladim fakat BIOS önyükleme kısmında gözükmüyor her şeyi denedim. Ne yapmam gerek? Bu video da anlatılan her şeyi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 3 Aralık 2022 #2 Hocam EFI kısmını da klonladınız mı?
K Khardox Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 GG PLAYER dedi: Hocam EFI kısmını da klonladınız mı? Genişletmek için tıkla... EFI derken? (Her şey klonlu gözüküyor) Son düzenleme: 3 Aralık 2022
GG PLAYER dedi: Hocam EFI kısmını da klonladınız mı? Genişletmek için tıkla... EFI derken? (Her şey klonlu gözüküyor)