Klonlanmış eski Windows'u silme

Lenka

Megapat
Yer
Ataşehir
Ortalama çeyrek yıl önce, Recep Baltaş'ın Windows klonlama rehberi ile yeni aldığım SSD'ye Windows'u klonlamıştım. Şuan HDD içerisinde eski Windows bulunmakta, bir sorun çıkartmadı fakat yer kaplıyor ve kaldırmak istiyorum. Disk'i biçimlendir demeyin, 180 GB COD: MW barındırıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Ek Açıklama 2020-04-15 185402.png

Ortalama çeyrek yıl önce, Recep Baltaş'ın Windows klonlama rehberi ile yeni aldığım SSD'ye Windows'u klonlamıştım. Şuan HDD içerisinde eski Windows bulunmakta, bir sorun çıkartmadı fakat yer kaplıyor ve kaldırmak istiyorum. Disk'i biçimlendir demeyin, 180 GB COD: MW barındırıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Bi kısmını Shift+Delete ile silebilirsin ama bazı dosyalar silinemeyebiliyor onları anca Biçimlendirme ile silersin. Sana tavsiyem birimi ikiye böl Cod MW yi oraya al. Windowsun olduğu kısmı biçimlendirip sil ve codun olduğu disk parçasını genişlet.

LockHunter ile kaldırmayı denedim, bu dosyada engel yok dedi ve silmeye çalıştığımda yetki istedi. Yetki verme konusuna hakim değilim.
Adsızadlı.png
Bi kısmını Shift+Delete ile silebilirsin ama bazı dosyalar silinemeyebiliyor onları anca Biçimlendirme ile silersin. Sana tavsiyem birimi ikiye böl Cod MW yi oraya al. Windowsun olduğu kısmı biçimlendirip sil ve codun olduğu disk parçasını genişlet.
180 GB kopyalama saatlerimi alır, eski bir HDD bu. Varsayalım ki kopyaladım COD'u, yeniden aynı birime atmak yine saatlerimi alacak. Yok mu daha kolay bir çözümü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı