H Hakan94 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 87 6 Ağustos 2025 #1 Merhabalar fotoğrafta görüldüğü gibi klozet taşını yerine koyduğum zaman su temas yerine pompa tam değmiyor. Ayarını bir türlü bulamadım. Netten bakıyorum başka modellerin ayarı kolay. Dosya Ekleri IMG_20250806_151453_773.jpg 63,1 KB · Görüntüleme: 20 IMG_20250806_150938_662.jpg 54,2 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar fotoğrafta görüldüğü gibi klozet taşını yerine koyduğum zaman su temas yerine pompa tam değmiyor. Ayarını bir türlü bulamadım. Netten bakıyorum başka modellerin ayarı kolay.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Rezervuar (üst su tankı) varsa kapağını kaldırın Alttan bastırmalıysa, yanlardan tırnaklı olabilir kırılabilir Şamandıra (yüzen top ): Su seviyesini kontrol eden o şey Dikey çubuk yada kol: Şamandıra ona bağlı olmalı Eğer şamadıra koluysa Metal yada plastik çubuğu hafifçe eğeceksiniz Yukarı = daha fazla su Aşağı = daha az su, Eğer Vidalama şeyi varsa Şamandıraya bağlı dikey çubuğun üstünde bi vida olabilır Tornavida ile çevirirseniz Saat yönü = su artar Saat tersi = su azalır
Rezervuar (üst su tankı) varsa kapağını kaldırın Alttan bastırmalıysa, yanlardan tırnaklı olabilir kırılabilir Şamandıra (yüzen top ): Su seviyesini kontrol eden o şey Dikey çubuk yada kol: Şamandıra ona bağlı olmalı Eğer şamadıra koluysa Metal yada plastik çubuğu hafifçe eğeceksiniz Yukarı = daha fazla su Aşağı = daha az su, Eğer Vidalama şeyi varsa Şamandıraya bağlı dikey çubuğun üstünde bi vida olabilır Tornavida ile çevirirseniz Saat yönü = su artar Saat tersi = su azalır