Klozetten yılan çıkar mı?

İhtimali çok yüksek hocam aman dikkatli olun.

Çıkabilir sen önlem olarak ters oturarak yap çıktığını görüp kaçarsın öbür türlü görmezsin falan malum bölgeden girer acımadan aman.

Hocam yılan güney doğu anadoluda kerpiç ile evler yapıldığında yani yüzyıllar önce olurdu. Rahatça ihtiyacınızı giderin yılan anca sokakta olur orda da ölür arabalar sayesinde. Tuvalete kadar gelse size denk gelmez zaten.

Bir belgeselde görmüştüm, Avusturalya'da okuldaki tuvaletten yılan çıkabiliyormuş.

Siz siz olun Avusturalya'ya gitmeyin.

Avusturalya da her yerden çıkar. duş giderinden bile çıkar ama TR de yılan buralardan nasıl çıksın bu ülkede mecali kalmamıştır hayvancağızın.

Çıkabilir sen önlem olarak ters oturarak yap çıktığını görüp kaçarsın öbür türlü görmezsin falan malum bölgeden girer acımadan aman.

En iyi öneri bu bence yapılabilir gibi.

Bunca zaman aklına gelmemiş şimdi niye 3 gündür gidemiyorum diyorsun merak ettim.

Eski oturduğumuz lojmanda ağzı kapaklı alaturka tuvalet vardı. Farenin biri kapağı zorluyordu içeri girmek için. Aklıma o geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…