Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #1 Bilgisayarımda bu hatayı alıyorum, sebebi nedir? https://www.mediafire.com/file/bfqqxv0cy33o22r/minidump.zip/file
Bilgisayarımda bu hatayı alıyorum, sebebi nedir? https://www.mediafire.com/file/bfqqxv0cy33o22r/minidump.zip/file
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Mayıs 2024 #2 Blackmagic markasına ait herhangi aygıt kullanıyor musunuz? Intel Support asistant ile ipf sürücülerini güncelle; Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Artı 0 Eksi
Blackmagic markasına ait herhangi aygıt kullanıyor musunuz? Intel Support asistant ile ipf sürücülerini güncelle; Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #3 GFYT dedi: Blackmagic markasına ait herhangi aygıt kullanıyor musunuz? Intel Support asistant ile ipf sürücülerini güncelle; Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Blackmagic markasına ait herhangi aygıt kullanıyor musunuz? Intel Support asistant ile ipf sürücülerini güncelle; Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Mayıs 2024 #4 Venocom dedi: Evet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıtın sürücüsü varsa güncelleyin yoksa çıkartın ondan kaynaklı hata alıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Venocom dedi: Evet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıtın sürücüsü varsa güncelleyin yoksa çıkartın ondan kaynaklı hata alıyorsunuz.
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #5 GFYT dedi: Aygıtın sürücüsü varsa güncelleyin yoksa çıkartın ondan kaynaklı hata alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... silemem, çünkü iş için kullanıyorum. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Aygıtın sürücüsü varsa güncelleyin yoksa çıkartın ondan kaynaklı hata alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... silemem, çünkü iş için kullanıyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Mayıs 2024 #6 Venocom dedi: Silemem, çünkü iş için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatasının kaynağı O, silmediğin takdirde almaya devam edeceksin. Yapılacak bir şey yok anlayacağın. Artı 0 Eksi
Venocom dedi: Silemem, çünkü iş için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatasının kaynağı O, silmediğin takdirde almaya devam edeceksin. Yapılacak bir şey yok anlayacağın.
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #7 GFYT dedi: Mavi ekran hatasının kaynağı O, silmediğin takdirde almaya devam edeceksin. Yapılacak bir şey yok anlayacağın. Genişletmek için tıkla... Bir tane minidump dosyasında memoryden bahsediyor. O neyle alakalı? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Mavi ekran hatasının kaynağı O, silmediğin takdirde almaya devam edeceksin. Yapılacak bir şey yok anlayacağın. Genişletmek için tıkla... Bir tane minidump dosyasında memoryden bahsediyor. O neyle alakalı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Mayıs 2024 #8 Venocom dedi: Bir tane minidump dosyasında Memory'den bahsediyor. O neyle alakalı? Genişletmek için tıkla... Bellekle alakalı doküman göremedim. Artı 0 Eksi
Venocom dedi: Bir tane minidump dosyasında Memory'den bahsediyor. O neyle alakalı? Genişletmek için tıkla... Bellekle alakalı doküman göremedim.
KS KS Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #9 GFYT dedi: Bellekle alakalı doküman göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanesinde vardı, rica etsem tekrar bakabilir misiniz? Kernel hatasıydı. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bellekle alakalı doküman göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanesinde vardı, rica etsem tekrar bakabilir misiniz? Kernel hatasıydı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Mayıs 2024 #10 Venocom dedi: Hocam bir tanesinde vardı, rica etsem tekrar bakabilir misiniz? Kernel hatasıydı. Genişletmek için tıkla... Dostum belleklerinde hata yok. Artı 0 Eksi
Venocom dedi: Hocam bir tanesinde vardı, rica etsem tekrar bakabilir misiniz? Kernel hatasıydı. Genişletmek için tıkla... Dostum belleklerinde hata yok.