KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası

İşletim sistemi
Windows 10

yunusagdeniz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GT 1030 / 4GB DDR3 RAM / XEON E5430
Minidump Rapor Linki
https://ufile.io/f/qxwe9
RAM
4GB
Ekran kartı
gt 1030
Bugün oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı ve kasa kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Yapılabilecek şeyleri yaptım(RAM'leri çıkartıp test etme, BIOS pilini çıkartıp takma vs) ve daha sonra bir şekilde güvenli moda girmeyi başardım. Ardından answers Microsoft'ta benimle aynı hatayı yaşayan birine yapılması söylenen ve driver verifier Manager kullanılan bir metodu uyguladım.

937KB olan dosya üstteki metodu uygulamadan önceki, 666KB olan dosya ise metodu uyguladıktan sonraki dump dosyası.

Sorunun neden kaynaklandığını söyleyebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücünü güncelle, Ethernet sürücünü güncelle.

Yüklü olan sürücüyü kaldırdıktan sonra güvenli mod açık olmadan PC'yi açamadım SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION vgk.sys hatasını veriyor.

Güvenli mod dışında bilgisayar açılmıyor mavi ekran veriyor ve güvenli modda bile bazen 10 bazen 15 dakika sonra kapanıyor minidump dosyaları burada.

Güncelleme:

Sisteme format attım, artık Windows'a mavi ekran hatası olmadan girebiliyorum ama bilgisayar bir süre kendi kendine kapanıyor ve 15-20 dakika beklemeden tekrar açılmıyor. Bazen BIOS ekranına geldikten sonra kapanıyor ve bunu tekrar ediyor, bazen de hiç açılmıyor ve bu süreçte kasadaki LED'ler (anakartın ışığı dahil) bir nevi dalgalanıyor. İşlemcide veya ekran kartında ısınma sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayar açıldığı anda kontrol ediyorum ve değerler stabil. Sorun PSU'da veya anakartta olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…