KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

shihura

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Yaklaşık 1-2 hafta önce Gaming.gen sitesinden "ModArt PC-MA1" adlı sistemi satın aldım. Ancak mavi ekran sorununu yaşamaya başladım. Bilgisayarı sıfırladım ancak sorun hala devam ediyor. 1 haftadır izlemediğim video, bakmadığım forum kalmadı ancak bir türlü düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemin linki: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS TUF GTX1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Minidump dosyası: Mavi Ekran.rar

Bence USB hazırken hızlıca bir format atın. USB ile yapılan format daha iyi olur temiz kurulum yapar.
Ne gibi farklar olduğunu tam olarak nedir bilmiyorum. Ama USB ile olan daha iyi diye biliyorum.
Bilgisayarı sıfırladım ancak hala devam ediyor mavi ekran sorunu..

• BIOS sürümünüzü 2202'den 2409'a yükseltin.
  • Sistem dosyalarınızda sıkıntı var, temiz kurulum yapın. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum.
  • Bir ek olarak da belleklerinize test yapabilirsiniz. Zorunda değilsiniz ancak yaparsanız içiniz rahat eder. XMP gibi profilleri devre dışı bırakıp yapın.
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
SFC veya DISM önerebilirim ancak net bir çözüm vereceğini sanmıyorum. En sağlıklı olanı temiz kurulum yapmanız olur.

Tamamdır, teşekkür ederim. Şu ana kadar hiç BIOS'a giriş yapmadım, yani BIOS'la alakalı bir ayar yapmadım.
Son bir sorum olacaktı USB kullanmadan BIOS güncelleyebilme imkanımız var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…