KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Sistemde depolama olarak ne var? Sisteme takılı klavye/fare dışındaki opsiyonel aygıtları çıkarın. Bir de şunu kurun:

Çok bir fikir edinemedim açıkçası. Hatalar başlamadan önce sistemde yaptığınız donanımsal veya yazılımsal bir değişiklik var mıydı?

Memtest ile RAM'leri tarattım herhangi bir sorun çıkmadı. İşe giderken bilgisayarı Power tuşundan kapatıyorum ve prizden çekiyorum, bu yapıyor olabilir mi acaba? Bilgisayarımda Riot güvenlik sistemi olan Vanguard'ı pasif durumuna düşüren hile yazılımı mevcut bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe giderken bilgisayarı Power tuşundan kapatıyorum ve prizden çekiyorum, bu yapıyor olabilir mi acaba?
Sanmam. Öte yandan tuştan ziyade Windows içinden kapatmanızı öneririm bilgisayarı. Prizden yine çekebilirsiniz isterseniz. Hile yazılımını da tamamen kaldırmanızı öneriyorum.

Anladım teşekkür ederim temiz bir kurulum yapacağım o halde. LAN driverları güncel olmasına rağmen indirip kurmuştum bir şekilde kurulmuştu driverlarla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Memtest ve voltaj değerleri düzgün çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı