KMS aktivasyonu kaldırılmalı mı?

Wilfaelor

Decipat
Makaleler
2
Selam dostlar,

Öğretmen bir arkadaşımın bilgisayarında yazılımsal bir probleme bakarken cihazın KMS ile etkinleştirildiğini gördüm, ancak program ile değil Görev Yöneticisi'nden kodlar ile etkinleştirilmiş, bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorum şu, kaldırmalıyım bilgisayarı o sunucudan? Yoksa program ile olmadığı için zararsız mı saymalıyım, birkaç makaleye baktığımda KMSpico programı üzerinden yapılanların zararlı olduğunu söylüyor. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Onu bilgisayardan kaldırmanın bir yolu yok. Temiz kurulum tek çözüm. Kayıt defterini talan ediyor diye biliyorum.

Onu bilgisayardan kaldırmanın bir yolu yok. Temiz kurulum tek çözüm. Kayıt defterini talan ediyor diye biliyorum.
Bu linkteki konuda kaldırmanın kesin bir yolu olduğu söyleniliyor, neye dayanarak bir yolunun olmadığını söyledin dostum fikrini duymak isterim, ona göre temiz kurulum atayım çünkü sınıf öğretmeni ve not sistemlerine falan da girdiği için herhangi bir virüs onun için iyi olmaz.

Zamanında bunu forumda araştırmıştım. Birçok insan söylediğim gibi olduğunu söyledi. Bu KMSpico denilen şeyi bir ağaç gibi düşünebilirsiniz. Dallanıp budaklanarak yayılıyor bilgisayara. Çok bilgi sahibi değilim ama böyle olduğunu öğrendiğim için söyleyeyim dedim. İsterseniz forumdaki diğer konulara da bir göz atın.

Pico ile kurmadığını CMD üzerinden kodla kurulan yöntemle kurmuş, ben yine de o attığım linkteki çözümü yaptım, iki adet virüs programıyla da Microsoft'un içine saklanmış dört adet virüsü temizlettim. Aktivasyon kalktı.

Program ile olmasının bir farkı yok ki. İkisi de aynı işleve sahip. Biri otomatik yapıyor, diğeri cmd üzerinde kodlarla. İkisi de sonuç olarak sunucuya bağlanıyor. Bunu yaptığın zaman bilgisayarını teslim etmiş oluyorsun.

Kaldırılmamalı 3 senedir kmsauto kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yine de siz bilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa temiz kurulum atın olup bitsin.

Kaldırılmamalı 3 senedir kmsauto kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yine de siz bilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa temiz kurulum atın olup bitsin.
Ne yalan söyleyeyim korsana o kadar karşı olan ben bile kendi cihazımda kullanıyordum zamanında, bende hiçbir sorunla karşılaşmadım fakat olayı detaylı inceleyince pek öyle olmadığını görmüştüm o gün bugündür key satın alıyorum.

Bir key bugün 10 Lira ya. 10 Lira vermek yerine böyle bir risk almak çok mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…