Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 23 Ocak 2023 #11 celilemrednsmnt dedi: Bir key bugün 10 lira ya. 10 lira vermek yerine böyle bir risk almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Ben hem kendime, hem de kız arkadaşıma direkt olarak Windows 11 satın aldım, keylere bile güvenemiyorum artık.
celilemrednsmnt dedi: Bir key bugün 10 lira ya. 10 lira vermek yerine böyle bir risk almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Ben hem kendime, hem de kız arkadaşıma direkt olarak Windows 11 satın aldım, keylere bile güvenemiyorum artık.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 23 Ocak 2023 #12 Wilfaelor dedi: Ben hem kendime, hem de kız arkadaşıma direkt olarak Windows 11 satın aldım, keylere bile güvenemiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Baya microsoftun sitesinden 3600 Lira vererek mi aldınız?
Wilfaelor dedi: Ben hem kendime, hem de kız arkadaşıma direkt olarak Windows 11 satın aldım, keylere bile güvenemiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Baya microsoftun sitesinden 3600 Lira vererek mi aldınız?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 23 Ocak 2023 #13 celilemrednsmnt dedi: Nasıl yani? Bayağı Microsoft'un sitesinden 3600 lira vererek mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet, tercih meselesi. OEM ve Retail keylerle uğraşmak istemiyorum. İki cihazımı da yurt dışından temin ettiğim için ben 140 dolar verdim.
celilemrednsmnt dedi: Nasıl yani? Bayağı Microsoft'un sitesinden 3600 lira vererek mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet, tercih meselesi. OEM ve Retail keylerle uğraşmak istemiyorum. İki cihazımı da yurt dışından temin ettiğim için ben 140 dolar verdim.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 23 Ocak 2023 #14 celilemrednsmnt dedi: Bir key bugün 10 Lira ya. 10 Lira vermek yerine böyle bir risk almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Gri market key almak yerine aktifleştirmeden kullanın. Watermark kaldırılabiliyor.
celilemrednsmnt dedi: Bir key bugün 10 Lira ya. 10 Lira vermek yerine böyle bir risk almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Gri market key almak yerine aktifleştirmeden kullanın. Watermark kaldırılabiliyor.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 23 Ocak 2023 #15 VIN dedi: Gri market key almak yerine aktifleştirmeden kullanın. Watermark kaldırılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şeyle ilgili bilgi sahibi değilim. Ben ePttAvm'den aldım ve uzun süredir kullanıyorum. Bir sorunla da karşılaşmadım şu ana kadar.
VIN dedi: Gri market key almak yerine aktifleştirmeden kullanın. Watermark kaldırılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şeyle ilgili bilgi sahibi değilim. Ben ePttAvm'den aldım ve uzun süredir kullanıyorum. Bir sorunla da karşılaşmadım şu ana kadar.