Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #1 CMD'ye girdim kodlar şunlar: Cscript slmgr. VBS /ipk Cscript slmgr. VBS /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4j6C9-T83GX Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC cscript slmgr. VBS /ato Bunları nasıl geri alabilirim veya silebilirim? OEM Key girmek istiyorum, hiçbir kalıntısı kalsın istemiyorum bilgisayarda. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2020
CMD'ye girdim kodlar şunlar: Cscript slmgr. VBS /ipk Cscript slmgr. VBS /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4j6C9-T83GX Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC cscript slmgr. VBS /ato Bunları nasıl geri alabilirim veya silebilirim? OEM Key girmek istiyorum, hiçbir kalıntısı kalsın istemiyorum bilgisayarda.
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 4 Şubat 2020 #2 MBAM antivirüs ile taratıp temizleyebilirsiniz
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #3 Elina_089 dedi: MBAM antivirüs ile taratıp temizleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... bi kalıntısı kalmaz değil mi ? ve bir sorum daha var oem key en ucuz nerden alabilirim ? ve güvenilir
Elina_089 dedi: MBAM antivirüs ile taratıp temizleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... bi kalıntısı kalmaz değil mi ? ve bir sorum daha var oem key en ucuz nerden alabilirim ? ve güvenilir
Catnip1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 4 Şubat 2020 #4 Basit bir anti virus programı KMS yi ortadan kaldıracaktır. Son düzenleme: 4 Şubat 2020
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #5 wesf dedi: 496373[/ATTACH]9"] Basit bir anti virus programı KMS yi ortadan kaldıracaktı. Genişletmek için tıkla... tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ? Dosya Ekleri 123.PNG 29,2 KB · Görüntüleme: 140
wesf dedi: 496373[/ATTACH]9"] Basit bir anti virus programı KMS yi ortadan kaldıracaktı. Genişletmek için tıkla... tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ?
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 4 Şubat 2020 #6 Bilal Cihan dedi: tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ? Genişletmek için tıkla... Özel tarama kısmından bütün diskleri seçin.
Bilal Cihan dedi: tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ? Genişletmek için tıkla... Özel tarama kısmından bütün diskleri seçin.
Catnip1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 4 Şubat 2020 #7 Bilal Cihan dedi: tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atarmısın
Bilal Cihan dedi: tarama yaptım fakat hiç bir şey bulamadı ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atarmısın
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #8 Catnip1 dedi: Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atarmısın Genişletmek için tıkla...
Catnip1 dedi: Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atarmısın Genişletmek için tıkla...
Catnip1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 4 Şubat 2020 #9 Bilal Cihan dedi: Eki Görüntüle 496380 Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını değiştir yapıp OEM kodunu gir ve "Windows Virusten korunma" kısmından özel tarama yap. Bu sefer olması dileği ile.
Bilal Cihan dedi: Eki Görüntüle 496380 Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını değiştir yapıp OEM kodunu gir ve "Windows Virusten korunma" kısmından özel tarama yap. Bu sefer olması dileği ile.
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #10 Catnip1 dedi: Ürün anahtarını değiştir yapıp OEM kodunu gir ve "Windows Virusten korunma" kısmından özel tarama yap. Bu sefer olması dileği ile. Genişletmek için tıkla... crack ürün anahatarı ile girdiğim için eski kalıntıları olmaz mı ? ve tek seferliğe mahsus bu oem keyi
Catnip1 dedi: Ürün anahtarını değiştir yapıp OEM kodunu gir ve "Windows Virusten korunma" kısmından özel tarama yap. Bu sefer olması dileği ile. Genişletmek için tıkla... crack ürün anahatarı ile girdiğim için eski kalıntıları olmaz mı ? ve tek seferliğe mahsus bu oem keyi