KMS Client nedir?

Mnb

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarcı kmsclient diye etkinleştirme yapmış bu sorun yaratır mı?

Burada detaylı şekilde açıklanmış.

KMS'in her iki türlüsü de güvenilir değildir. Zararlıdır demiyorum ama güvenilir değillerdir. Bunun da en basit iki örneği var. Orjinal KMSpico yıllar önce Microsoft'un açmış olduğu dava ile kapatıldı ve piyasada dolanan çoğu KMSpico vb. uygulamalar güvenilir değiller ve virüs barındırıyorlar. Kayıt defteri yardımıyla KMS sunucusuna bağlanmak ise diğerinden çokta masum sayılmaz. Çünkü siz o KMS sunucusuna sadece anahtar için bağlanmıyorsunuz. Anahtarı aldığınız sunucu sizin bilgisayarınızda bazı yetkilere sahip olabilir bu durumda da güvenilir değildir. Yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yok diyenler için de bir şeyler söyleyeyim, sizin bağlanmış olduğunuz sunucu güvenilir birinin elinde olabilir fakat o sunucunun kötü amaçlı kişilerin eline geçip geçmeyeceğini bilemezsiniz. Böyle bir durumda da en kötüsünden internetten bir OEM veya Retail key almak kesinlikle daha doğru bir tercih olacaktır.

Benim sorum şu, bu KMSpico mu yoksa Microsoft'un kendi KMS adlı etkinleştirmesi mi? Virüs mü yani.
Kendi etkinleştirmesi değildir. Virüs olma ihtimali de yüksektir.

Benim sorum şu, bu KMSpico mu yoksa Microsoft'un kendi KMS adlı etkinleştirmesi mi? Virüs mü yani.

CMD'yi yonetici olarak aç.
slmgr.vbs -dlv yap gelen ekrana bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows Defender'le tarat. KMSpico görürse virüstür. Değilse sunucu KMS'dir ama 180 gün sonra ekinleştirme biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada detaylı şekilde açıklanmış.

Windows Defender'le tarat. KMSpico görürse virüstür. Değilse sunucu KMS'dir ama 180 gün sonra ekinleştirme biter.

Evet bitme süresi var bu orijinal olmadığı için anakarta gömülü olmuyor değil mi istediğimiz zaman değişebiliyor.

Son düzenleme:

Yok anakarta 180 gün çakılıyor galiba. O konuda bilgim yok.

Yok anakarta 180 gün çakılıyor galiba. O konuda bilgim yok.

KMS'yi ellemeden direkt Retail key kurdum PC'ye bir sorun çıkar mı şu an KMS yazmıyor Retail channel.

Bilgisayarad OEM key yok yazıyor bir uygulamada format attıgımda KMS gelmez değil mi?

KMS'yi ellemeden direkt Retail key kurdum PC'ye bir sorun çıkar mı şu an KMS yazmıyor Retail channel.

Bilgisayarad OEM key yok yazıyor bir uygulamada format attıgımda KMS gelmez değil mi?

Aklında soru işareti kalacagına bas formatı...

böyle gözüküyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-11 145205.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…