Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 11 Mart 2021 #1 Öncelikle bilgisayarımı bugün sıfırladım lisansım orijinal Key ile yaptım. Sıfırladıktan sonra crack korsan KMSpico vb. hiçbir şey indirmedim fakat görev yöneticisinde bu açılıyor ve 5-6 saniye sonra kapanıyor. Bu nedir, virüs müdür?
Öncelikle bilgisayarımı bugün sıfırladım lisansım orijinal Key ile yaptım. Sıfırladıktan sonra crack korsan KMSpico vb. hiçbir şey indirmedim fakat görev yöneticisinde bu açılıyor ve 5-6 saniye sonra kapanıyor. Bu nedir, virüs müdür?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Mart 2021 #2 KMSpico ile alakalı değil içiniz rahat olsun, Windows'un kendi servisidir.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #3 Windows'un bir hizmetidir, KMSPico ile alakası yok.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 11 Mart 2021 #4 Birşeyde KMS olunca direk KMSpico geliyor herkesin aklına. Hocam o Windows'un hizmeti. Tam adı Key Management Server Connection Broker.
Birşeyde KMS olunca direk KMSpico geliyor herkesin aklına. Hocam o Windows'un hizmeti. Tam adı Key Management Server Connection Broker.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 11 Mart 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Windows'un bir hizmetidir, KMSpico ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: KMSpico ile alakalı değil içiniz rahat olsun, Windows'un kendi servisidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun daha yeni sıfırladığım için korkmuştum. 382019 dedi: Birşeyde KMS olunca direk KMSpico geliyor herkesin aklına. Hocam o Windows'un hizmeti. Tam adı Key Management Server Connection Broker. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam aydınlattınız için.
Samotne Ciasteczka dedi: Windows'un bir hizmetidir, KMSpico ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: KMSpico ile alakalı değil içiniz rahat olsun, Windows'un kendi servisidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun daha yeni sıfırladığım için korkmuştum. 382019 dedi: Birşeyde KMS olunca direk KMSpico geliyor herkesin aklına. Hocam o Windows'un hizmeti. Tam adı Key Management Server Connection Broker. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam aydınlattınız için.