O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 7 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayarımda "KMS Connection Broker" isimli uygulama var. Bu nedir? Aşağıya SS'ini koyarım.
Merhabalar. Bilgisayarımda "KMS Connection Broker" isimli uygulama var. Bu nedir? Aşağıya SS'ini koyarım.
KS KS O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 7 Temmuz 2021 #11 444219 dedi: Ek olarak, adında KMS olan her şey virüs değildir. KMS Windows'un varsayılan hizmetidir. KMSpico başkadır, KMS başkadır. Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüğüm için şaşırdım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
444219 dedi: Ek olarak, adında KMS olan her şey virüs değildir. KMS Windows'un varsayılan hizmetidir. KMSpico başkadır, KMS başkadır. Genişletmek için tıkla... İlk defa gördüğüm için şaşırdım. Teşekkürler.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #12 444219 dedi: KMSpico başkadır, KMS başkadır. Genişletmek için tıkla... Bir birlerine çok benziyorlar çünkü KMS deyince insanların aklına direkt KMSpico geliyor. Odios01 dedi: İlk defa gördüğüm için şaşırdım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: KMS broker Windows servislerinden biridir. Zararlı değildir. İllegal lisanslamalarda karşınıza daha çok çıkması KMS sunucularını inaktif ettiğinden kaynaklanmaktadır. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
444219 dedi: KMSpico başkadır, KMS başkadır. Genişletmek için tıkla... Bir birlerine çok benziyorlar çünkü KMS deyince insanların aklına direkt KMSpico geliyor. Odios01 dedi: İlk defa gördüğüm için şaşırdım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: KMS broker Windows servislerinden biridir. Zararlı değildir. İllegal lisanslamalarda karşınıza daha çok çıkması KMS sunucularını inaktif ettiğinden kaynaklanmaktadır. Genişletmek için tıkla...
KS KS O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 7 Temmuz 2021 #13 AyiBogan44 dedi: Bir birlerine çok benziyorlar çünkü KMS deyince insanların aklına direkt KMSpico geliyor. Genişletmek için tıkla... O yüzden açtım zaten konuyu . "Acaba KMSpico mu?" Diye ancak değilmiş. Tekrardan teşekkürler. Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Bir birlerine çok benziyorlar çünkü KMS deyince insanların aklına direkt KMSpico geliyor. Genişletmek için tıkla... O yüzden açtım zaten konuyu . "Acaba KMSpico mu?" Diye ancak değilmiş. Tekrardan teşekkürler.