KMS connection virüs mü?

Sanırım KMSPico kullanıyorsunuz. Onun etkinleştirmesi için olan bişey. Ama KMSPico Kullanmayın.

KMSpico belli döneme kadar destekleniyordu ama sanırım 2019'dan sonra desteği bitti ve tüm her şeyi virüslü oldu, o yüzden format tam çözüm bence. Format atmadan da kurtulma şansın var ama bence o kadar da iyi değil.

Bu program bilgisayar açıldığı zaman gelip geri gidiyor. İşlevi nedir virüs mü acaba?

2 gün sonra olacağı söylüyorum. Technopat ailesi yardım edin saçma sapan şeyler oluyor PC'me fare titriyor Kaspersky uyarı veriyor ne yapacağım.
Şaka bir yana hemen anti virüs kurun ve silin onu eğer silemezse format atın KMSpico tehlikeli.

Bu program bilgisayar açıldığı zaman gelip geri gidiyor. İşlevi nedir virüs mü acaba?

Hocam video linki paylaşıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda KMS -nin zararları hakkında her şey var.
Bende eskiden kullanıyordum şimdi PC'yi degişince kullanmadım (eski PC GT720M di virüs bulaşsa bile çok bir şey olmazdı diye kullanıyordum) siz en iyisi bir format atıp Windows'u yeniden kurun ucuza Retail key alıp etkinleştirin.

Dosya Ekleri

• 1.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.jpg
    1,5 KB · Görüntüleme: 51
KMS Connection Broker, Windows ile gelen ve Windows Software Protection Platform tabanlı olarak çalışan bir işlemdir. Genelde sistemde KMS tabanlı bir Windows lisansı veya KMS tabanlı bir lisans girilmiş Office yazılımı varsa çalışır. Fakat benim gözlemlerim bu işlemin sıfır format atılmış ve hiç etkinleştirme yapılmamış temiz Windows'larda da çalıştığını gösterdi.

Fakat korkmayın, KMSpico'ya ait değildir. Eğer KMSpico kullanmadıysanız endişe etmeniz gereken bir durum yok. Windows'unuzu orijinal bir lisans ile etkinleştirdiğinizde o işlem bir dahaki açılışta görünmeyecektir.

Yani ya Windows etkin değilse ya da KMS tabanlı bir lisans ile etkinleştirilmiş ise o işlem çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…