Görev yöneticisinde bir kere veri değiş tokuş diye bir şey görmüştüm hemen kapattım sonra gelmedi. Zaten görev yöneticisinde KMS ile ilgili bir şey yok.
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...
Uzun yıllar KMS crack kullandım Windows 7-8.1 ve 10. Hacklenme gibi bi durumla karşılaşmadım. Başka türlü ne gibi zararı oldu bilemedim. Ama uzun zamandır 5 TL'ye aldığım key'i kullanıyorum
Kms toplu lisans etkinleştirmesi için microsoftun sunduğu bir özellik, eğer cmd uzerinden etkinleştirdiysen bir problem yaşamazsın eğer bir uygulama vasıtasıyla etkinleştirdiysen temiz bir format atmanı tavsiye ederim.
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
Şu an kullandığım tüm bilgisayarlar KMS'li. Bir zararını görmedim bir faydasını da görmedim gerçi. Sadece lisanslıyor. Ama key almak daha iyi olur. Üşenmesem alacağım ama üşeniyorum işte.
temizmi 2019 versiyon kms temiz diye duymuştum 2019 sonra kapatılmış orijinal sitesi galiba
dosyaları buldum 20.000 dosya
sil seçeneği var normal silersem gidermi
yoksa bir programlamı silmem gerekiyo