G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 24 Temmuz 2023 #1 KMS Windows'u ve Office uygulamalarini etkinlestirmenize yarar. İllegal ve legal olabilir. KMSpico ise ayni islemi yapan viruslu bir yazilimdir. İki seyi karistirmayin. Ve unutmayin ki her KMS de virus degildir. Kahkaka atip gidecekler bu konudan ciksin. Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
KMS Windows'u ve Office uygulamalarini etkinlestirmenize yarar. İllegal ve legal olabilir. KMSpico ise ayni islemi yapan viruslu bir yazilimdir. İki seyi karistirmayin. Ve unutmayin ki her KMS de virus degildir. Kahkaka atip gidecekler bu konudan ciksin.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 24 Temmuz 2023 #2 KMS nedir? Key Management System falan mı? İnternette arasam "Kill MySelf" çıkacak, eminim. Ondan soruyorum.
KMS nedir? Key Management System falan mı? İnternette arasam "Kill MySelf" çıkacak, eminim. Ondan soruyorum.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 25 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: KMS nedir? Key Management System falan mı? İnternette arasam "Kill MySelf" çıkacak, eminim. Ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk dedigin sey.
Nizel G dedi: KMS nedir? Key Management System falan mı? İnternette arasam "Kill MySelf" çıkacak, eminim. Ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk dedigin sey.