KMS nasıl silinir?

tekno1

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Ben PC'ye 5 6 ay kadar once FreeDOS Windows 10 Pro kurmuştum. Etkinleştirme sorunu vs gıbı seyler olmadı ama CMD yaptığımda KMS diye korsan ürün anahtarı kurmuşum. Su tarihte sona erecek vs gıbı seyler dıyor. Bunu nasıl silerim ve sıldıgımde yerine orjınal key almak istiyorum nereden alabilirim? Format atmak istemiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ben PC'ye 5 6 ay kadar once FreeDOS Windows 10 Pro kurmuştum. Etkinleştirme sorunu vs gıbı seyler olmadı ama CMD yaptığımda KMS diye korsan ürün anahtarı kurmuşum. Su tarihte sona erecek vs gıbı seyler dıyor. Bunu nasıl silerim ve sıldıgımde yerine orjınal key almak istiyorum nereden alabilirim? Format atmak istemiyorum.
Ben bu rehber sayesinde format olmadan temizledim. Arada tekrardan virüs taraması yapmam gerekti ilk yaptığım günlerde ama sonrasında Windows'um kalıcı şekilde deneme sürümü oldu. Olması gerektiği gibi. (Windows Key kurmadım tekrar.)

KMS'yi tamamen silemezsin ki Windows'un içine işliyor hem neden KMS kullanıyorsunuz CMD'den Windows'u kodlarla aktifleştirebiliyorsun zaten?

Bunu dene. Eğer için rahat etmezse format at.

Bu rehberi uygulayın. MBAM ve Zemana yanında Emsisoft Emergency Kit de kullanmanızı öneririm. Ancak %100 olarak temizlendiğinin garantisi verilemez. Bunun için bilgisayara temiz kurulum yaparak format atmanız gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı