Yani demek istediğim mevcut sınırsız kullanımı olan 8.1 kodları mı kullanıyor KMS? Hali hazırda kod satmadıkları için halen nasıl etkinleştir uyarısı çıkmadan kullanabiliyoruz?
Belli başlı kodlar var kms ile bağlantı kurulur kabul olur. Windows 10 için genel olarak dağıtılmış keyler var. 10 pro için mesela. Geçivi olan keyler. Herkesin bildiği kryler. Etkimleştirirken bu keyler sunucuya eklenir kabul olur. Benim bildiğim sistem bu. 8.1 olayını bilmiyorum.
Belli başlı kodlar var KMS ile bağlantı kurulur kabul olur. Windows 10 için genel olarak dağıtılmış keyler var. 10 Pro için mesela. Geçivi olan keyler. Herkesin bildiği kryler. Etkimleştirirken bu keyler sunucuya eklenir kabul olur. Benim bildiğim sistem bu. 8.1 olayını bilmiyorum.
Evet kaldırıldı. Hayırlı olsun. Windows lisansına ihiyacınız varsa orjinal lisans edinmenize yardımcı olurum ücretsiz yöntemiyle. Bu tür yöntemlere başvurmuyorum. En sağlıklısı ücretsiz şekilde edinmek.
Evet kaldırıldı. Hayırlı olsun. Windows lisansına ihiyacınız varsa orijinal lisans edinmenize yardımcı olurum ücretsiz yöntemiyle. Bu tür yöntemlere başvurmuyorum. En sağlıklısı ücretsiz şekilde edinmek.
Merhaba, birkaç hafta önce hazır sistem olarak almış olduğum bilgisayarı parçalarını takıp açtım. Açtığımda bilgisayarda Windows 10 Pro yüklüydü ve deneme sürümü olduğu için sağ alt kısımda Windows'u etkinleştirin yazısı bulunuyordu, ben de bu yazıdan kurtulmak için aşağıda linkini paylaşmış olduğum videodaki işlemleri uyguladım fakat Discord üzerinden birkaç kişiye sorduğumda bunun virüslü olduğunu ve bilgisayara format atmam gerektiğini söylediler. Peki ya sizce gerçekten bu yöntem virüslü mü yoksa bir zararı yok mu? En hızlı şekilde cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Link;
Bahsetmiş olduğunuz koduda girdim ve ürün anahtarı kayıt defterinden başarıyla silindi benzeri bir uyarı geldi, şu an nasıl ücretsiz Windows'u etkinleştirebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
Bahsetmiş olduğunuz koduda girdim ve ürün anahtarı kayıt defterinden başarıyla silindi benzeri bir uyarı geldi, şu an nasıl ücretsiz Windows'u etkinleştirebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
Ücretsiz yükseltme. windows 7- 8 den 10 a yükseltme. an itibariyle kapatmadılarsa.
Manuel olarak yükseltme yaparak, Microsoft hesabı oluşturursunuz içine lisans tanımlarız yükseltmeyle. Microsoft hesabınızla giriş yaparsınız lisans tanımlanır.
Yine manuel yükseltme yapan programlar var, yükseltme işlemini kendileri (manuele çevirmişler etik kısmını bilmiyorum.) formatla windows 7 8 kurmakla uğraşmadan direk yükseltme yapan.
Son olarak internette çok ucuza satılan lisanslar var ama ben satın almadım etik gelmedi. Bu arada regeditten silme koduydu doğru olmuş. Her şey yolunda.
Ücretsiz yükseltme. Windows 7- 8'den 10'a yükseltme. An itibarıyla kapatmadılarsa.
Manuel olarak yükseltme yaparak, Microsoft hesabı oluşturursunuz içine lisans tanımlarız yükseltmeyle. Microsoft hesabınızla giriş yaparsınız lisans tanımlanır.
Yine manuel yükseltme yapan programlar var, yükseltme işlemini kendileri (manuele çevirmişler etik kısmını bilmiyorum.) Formatla Windows 7 8 kurmakla uğraşmadan direk yükseltme yapan.
Son olarak internette çok ucuza satılan lisanslar var ama ben satın almadım etik gelmedi. Bu arada Regedit'ten silme koduydu doğru olmuş. Her şey yolunda.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts