KMS nedir ve zararlı mıdır?

Yani demek istediğim mevcut sınırsız kullanımı olan 8.1 kodları mı kullanıyor KMS? Hali hazırda kod satmadıkları için halen nasıl etkinleştir uyarısı çıkmadan kullanabiliyoruz?
Belli başlı kodlar var kms ile bağlantı kurulur kabul olur. Windows 10 için genel olarak dağıtılmış keyler var. 10 pro için mesela. Geçivi olan keyler. Herkesin bildiği kryler. Etkimleştirirken bu keyler sunucuya eklenir kabul olur. Benim bildiğim sistem bu. 8.1 olayını bilmiyorum.

Slmgr /upk
Slmgr /cpky

Ayrıca bir arkadaş eklemiş,

Slmgr /xpr
Slmgr -dlv

Ben lisans sahibi oldum ücretsiz, bir ömür. Lisansvsatın slmadım. Etik bulmuyrum ucuza sstılankarı.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sırasıyla bu 4 koduda girecek miyiz başka bir şey yazmadan?

Görseldeki kodları girdikten sonra bu yazı geldi başarılı şekilde sunuculardan ayrıldım sanırım sırada key almak var.

Düzenleme; şu anda Windows etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor galiba gerçekten işe yaradı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-15 231647.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Evet kaldırıldı. Hayırlı olsun. Windows lisansına ihiyacınız varsa orjinal lisans edinmenize yardımcı olurum ücretsiz yöntemiyle. Bu tür yöntemlere başvurmuyorum. En sağlıklısı ücretsiz şekilde edinmek.

Yardımcı olursanız sevinirim bu günlük daha müsait değilim fakat siz yazarsanız yarın bakabilirim yanıtınızı bekliyorum iyi akşamlar.

Yardımcı olursanız sevinirim bu günlük daha müsait değilim fakat siz yazarsanız yarın bakabilirim yanıtınızı bekliyorum iyi akşamlar.
Tabii, yardıma ihtiyacı olan herkes için her an buralardayım. Keyif alırım. Selamlar.

Cdns kodu yazmışsınız ancak şu kodda önemli bunu da yazın lütfen

Slmgr /cpky

Tabii, yardıma ihtiyacı olan herkes için her an buralardayım. Keyif alırım. Selamlar.

Cdns kodu yazmışsınız ancak şu kodda önemli bunu da yazın lütfen

Slmgr /cpky
Ne olur ne olmaz CMD'yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın lütfen. Ondan sonra Slmgr /cpky bu kodu girersiniz.

Son düzenleme:
Artık gelişimi durduğu için virüs barındıran versiyonları mevcut diye biliyorum.

Zombi ağa dönüşebilirsin.

Bahsetmiş olduğunuz koduda girdim ve ürün anahtarı kayıt defterinden başarıyla silindi benzeri bir uyarı geldi, şu an nasıl ücretsiz Windows'u etkinleştirebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?

Bahsetmiş olduğunuz koduda girdim ve ürün anahtarı kayıt defterinden başarıyla silindi benzeri bir uyarı geldi, şu an nasıl ücretsiz Windows'u etkinleştirebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
Merhabalar.

3 Seçeneğimiz var,

Ücretsiz yükseltme. windows 7- 8 den 10 a yükseltme. an itibariyle kapatmadılarsa.

Manuel olarak yükseltme yaparak, Microsoft hesabı oluşturursunuz içine lisans tanımlarız yükseltmeyle. Microsoft hesabınızla giriş yaparsınız lisans tanımlanır.

Yine manuel yükseltme yapan programlar var, yükseltme işlemini kendileri (manuele çevirmişler etik kısmını bilmiyorum.) formatla windows 7 8 kurmakla uğraşmadan direk yükseltme yapan.

Son olarak internette çok ucuza satılan lisanslar var ama ben satın almadım etik gelmedi. Bu arada regeditten silme koduydu doğru olmuş. Her şey yolunda.

Selamlar.

Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler bahsettiğiniz paralı lisanslardan almayı düşünüyorum şu an.

Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler bahsettiğiniz paralı lisanslardan almayı düşünüyorum şu an.

Biz paralı lisans sevmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…