KMS nedir ve zararlı mıdır?

Siz anahtar girişini yapmışsınız, sunucuya bağlanmadan yapılmış bir işlem. Normal key girişi

slmgr /xpr

slmgr /dli

Bu kodları girip bir okuyun isterseniz.
Bu kodları Cmd yönetici olarak açıp girdikten sonra bu şekilde çıktı.

1 Temmuz 2023 e kadar sanırım.

Dosya Ekleri

• cmd.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu kodları Cmd yönetici olarak açıp girdikten sonra bu şekilde çıktı.

1 Temmuz 2023 e kadar sanırım.
Geçici lisanslamalardan. Binlerce bilgisayarın etkinleştirme şekli. Ancak bu işlemler sunucuyla olan bağınızı koparmaya yetmez. Yetmemiş.

Geçici lisanslamalardan. Binlerce bilgisayarın etkinleştirme şekli. Ancak bu işlemler sunucuyla olan bağınızı koparmaya yetmez. Yetmemiş.
Peki komple koparmak için neler yapmam gerekiyor. Bu konudaki diğer kodları da girdim Program Ekle kaldırdan da kaldırdım.

Peki komple koparmak için neler yapmam gerekiyor. Bu konudaki diğer kodları da girdim Program Ekle kaldırdan da kaldırdım.
Açıkcası hiç kms aracılığıyla etlinleştirme durumlarına girmedim çünkü windows 8 kullanmadım. Şu an kullandığınız 45 günlük durumda yasadışı bir durum yok. Sunucular olmak zorunda etkinleştirme işlemleri için. En doğrusunu size microsoft söyler. Çok detaylı bilmiyorum üzgünüm.

Konudakiler biraz saçma konuşmuş gibi geldi. KMS çoktan bitti dostlar. Şu anda kullandığınız bütün zararsız dediğiniz yazılımlar %90 zararlı.
Windows 10 kullanıyorum, ücretsiz yükseltme dijital aktivasyon teknolojisi yani microsoftun sunucuları yeterli bana şahsen. Mecbur kalanlara bir şey diyemem tabi.

Konudakiler biraz saçma konuşmuş gibi geldi. KMS çoktan bitti dostlar. Şu anda kullandığınız bütün zararsız dediğiniz yazılımlar %90 zararlı.
Ne gibi zararları var hocam? Açıklayabilir misiniz?

Ne gibi zararları var hocam? Açıklayabilir misiniz?

Bu arkadaş güzel anlatıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSPICO'dur onun ismi. KMSPICO yazılımının kaç el değiştirdiğini, orjinal olup olmadığını, içerisinde ne barındırdığını kimse bilmiyor. KMSPICO yazılımından bahsediyor. Burada bahsedilen şey açık kodlar. Farklı konular. Ancak her şey açıkta olsa bir yere bağlı kalmadım. Eve FBİ gelecek kadar anormal tehlikeler yok. Microsoft sunucuları yerine istediğiniz güvendiğiniz bir sunucuyu seçebilirsiniz. Veya kendi sunucularınız olacak. KMS Sunucuları genellikle aynı anda çok sayıda bilgisayarın etkinleştirildiği kurumsal uygulamalarda kullanılır. İp adresinize sahip olmak dışında pek bir şey olacağı söylenemez. Yani KMSPICO vb yazılımlara emanet etmek yerine manuel açık kodlarla yapmak mantıklıdır. Bahse konu olan yazılım üretimi sonlandığı bilinen ancak birileri tarafından devam ettirilen revize edilmiş bir yazılım. Temiz olanını bulmak bir dert, hangi sunucuların söz konusu olduğu ayrı bir dert. Bu etkinleştirme konularında çok tecrübeli değilim, fazla konuşmak istemem mütevazı olmak açısından. Ancak güvenlik kısmında videodaki arkadaş doğru söylüyor. Şaibeler var.

Video yu izledim, Şu anda Glasswire ile bakıyorum Zombi miyiz değil miyiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…