Merhaba Windows'umun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı How to Activate Windows 11 for Free: 3 Easy and Safe Methods - Smartprix buradan KMS flan bağla diyormuş ben fark etmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı, baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar doğru mu bana da bulaşmış mıdır virüs format atsam geçer mi? Acil yardım ederseniz çok sevinirim.
Merhaba Windows'umun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı How to Activate Windows 11 for Free: 3 Easy and Safe Methods - Smartprix buradan KMS flan bağla diyormuş ben fark etmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar doğru mu bana da bulaşmış mıdır virüs format atsam geçer mi acil yardım ederseniz çok sevinirim.
Eğer bu yöntemi kullanırsanız Windows'u korsan kullanmaya başlarsınız. KMS lisans dışı bir yazılımdır. Güvenli olmayan yerlerden indirmek cihazınıza zarar verebilir, virüs bulaştırabilir. Bunun yerine 100-200 TL'ye şu anda SağlamLisans'da indirimli satılan keylerden alın. Çok pahalı değiller zaten.
Eğer bu yöntemi kullanırsanız Windows'u korsan kullanmaya başlarsınız. KMS lisans dışı bir yazılımdır. Güvenli olmayan yerlerden indirmek cihazınıza zarar verebilir, virüs bulaştırabilir. Bunun yerine 100-200 TL'ye şu anda SağlamLisans'da indirimli satılan keylerden alın. Çok pahalı değiller zaten.
Microsoft Store'dan Windows 11 Home alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.
KMS kaldırmak için komutlar falan var ama ben KMS'nin bu kadar masum olduğunu düşünmüyorum, bence format atın temiz bir Windows en güvenli hissettirendir. İnsanlar 60-70 lira vermek yerine kendini riske atmayı neden bu kadar çok seviyor anlamıyorum zaten.
Microsoft Store'dan Windows 11 Home alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.
Windows 8.1 Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 8.1 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 8.1 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.