KMS nedir zararlı mıdır?

Tuğra AKTAN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Windows'umun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı How to Activate Windows 11 for Free: 3 Easy and Safe Methods - Smartprix buradan KMS flan bağla diyormuş ben fark etmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı, baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar doğru mu bana da bulaşmış mıdır virüs format atsam geçer mi? Acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Malwarebytes ile tarattım ama bir şey bulamadı ama burada KMS yazıyor anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu yöntemi kullanırsanız Windows'u korsan kullanmaya başlarsınız. KMS lisans dışı bir yazılımdır. Güvenli olmayan yerlerden indirmek cihazınıza zarar verebilir, virüs bulaştırabilir. Bunun yerine 100-200 TL'ye şu anda SağlamLisans'da indirimli satılan keylerden alın. Çok pahalı değiller zaten.

CMD ile yaptıysanız sorun olmaz ama KMSpico kurduysanız sıkıntı olabilir.

Bahsettiğin 100, 200 TL'lik kodlar da korsan aslında. Ancak bu yöntemden ziyade o kodları tercih ederim.

Buyur. Korsan olmayan Windows

KMS kaldırmak için komutlar falan var ama ben KMS'nin bu kadar masum olduğunu düşünmüyorum, bence format atın temiz bir Windows en güvenli hissettirendir. İnsanlar 60-70 lira vermek yerine kendini riske atmayı neden bu kadar çok seviyor anlamıyorum zaten.

Eski laptopumda Windows 10 Home kullanıyorum, etkinleştir yazısı halen çıkmadı.

100,200 TL'lik kodlar genelde Windows 7 keyleri oluyorlar.

Bunun 8.1 Home Singe olsa satın alırım. OEM'li.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…