KMS-R@1nHook.dll zararlı mı?

Luciemo

Femtopat
Daha fazla  
FreeDOS bilgisayarıma zar zor Windows kurmuştum. Windows'ta bir değişikti bu yüzden bilgisayarcıya götürdüm, kendi flashındaki Windows'u kurdu bana fakat 1hafta sonra virüs ve tehdit korumasından bildirim geldi. C dosyasında Windows dosyalarının içerisinde internette kimi zararsız demiş kimi format demiş ne yapmam gerekli? file:C\Windows\KMS-R@1nHook.dll dosya adı uyarı düzeyi yüksek durum etkin yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayardan Rufus ile Windows yazdır ve temiz kurulum yap, 20 TL'ye ürün anahtarı alıp etkinleştirebilirsin Windows'u.

İnternetten 50TL gibi çok cüzi fiyatlara lisans alabilirsiniz 3 kez almış biri olarak söylüyorum(ben İtemsatış'dan almıştım). Windows'un kendi sitesinden aldığınız ISO ile kurulum USB'si oluşturun kurulumun başlarında sizden key isteyecek satın aldığınız keyi oraya girin bir daha bilgisayarınızı mahalle bilgisayarcılarına götürmeyin yarım bilgileriyle yolacak adam arıyorlar.

Yukaradaki aşamalarda yardım istediğiniz bir bölüm olursa yardımcı olurum.

Bende İtemSatış üzerinden aldım ve Microsoft hesabıma tanımladım. Tekrar Windows kurarsam otomatik olarak etkinleştiriyor.

Isoyu rufustan yazdırmayı denemiştim windowsa benzer bir şey yüklendi ama windows 11 değildi örnek bir youtube videosu varmı?

İtemsatış'ta 20TL güvenilir mi bilmiyorum

Isoyu rufustan yazdırmayı denemiştim windowsa benzer bir şey yüklendi ama windows 11 değildi örnek bir youtube videosu varmı?

İtemsatış'ta 20TL güvenilir mi bilmiyorum

Mahalle bilgisayarcısınızdan daha güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…