KMS sıkıntı çıkartır mı?

@Cankltc KMS güvenlidir, KMSpico güvenli değildir. Key management services (KMS) Windows işletim sistemlerini ve Office ürünlerinin active edilmesi için volume lisans sahibi ve yazılım güvencesi olan müşterilerin kullanabilecekleri bir servistir. KMSpico ise korsan etkinleştirme sağlayan bir yazılımdır.

Peki şuan yeniden formatlamam mı gerekiyor yoksa key alıp girsem olur mu ?
Key alıp etkinleştirebilirsin ama KMS güvenli bir program değil bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Şüpheleniyorsanız format atmanızı tavsiye ederim.

Şuan peki windowstan direk dosyaları sil mi yapayım yoksa boot sekmesinden tekrar mı format atayım ?

Key alıp etkinleştirebilirsin ama KMS güvenli bir program değil bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Şüpheleniyorsanız format atmanızı tavsiye ederim.
Sıfırdan bir windows kurulumu bence iyi olur. Tüm zararlı yazılımları temizler.

Hocam şu an key aldım Home sürümü yüklüydü keyi girerek Home'dan Pro'ya yükseltecek direk boot etmeden böyle bir şey yapsam bir şey olur mu?

Hocam maalesef boot falan hakkında bilgim yok.
Hocam şu an key aldım Home sürümü yüklüydü keyi girerek Home'dan Pro'ya yükseltecek direk boot etmeden böyle bir şey yapsam bir şey olur mu?

Bildiğim kadarıyla Pro'ya yükseltirken hiçbir kayıp olmuyor format atmasanızda olabilir "bence"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…