KMS temizledikten sonra Windows etkinleştirilemiyor

Makaleler
1
Az önce "KMSpico zararlısını kaldırma" konusundan yararlanarak, KMS'yi kaldırmış (?) bulunmaktayım, hiç değilse ben öyle düşünüyordum.

Daha sonrasında "Windows etkinleştirme" kısmında bir sorun olduğunu ve "sorunu gider" dediğimde KMS'nin, CMD üzerinden "slmgr -dlv" kodu ile kontrol ettiğim takdirde; aynen aktif olduğunu gördüm.
se.png

Şu an aynı işlemi tekrarda uyguluyorum ve lisans tamamen silinene kadar ("Windows'u etkinleştir" yazısını görene kadar da diyebilirim) bekleyip yeniden bir sorun var mı diye bakacağım.

Yine işe yaramazsa diye veya zaten işe yaramıyorsa diye soruyorum benim bu KMS'den (bu arada sildikten sonra key alacağım) formatsız kurtulmamın bir yolu yok mu? Acaba bir adımı yanlış yapıyor olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu yolları izleyerek kurtulamadım, format atmak garanti çözüm bence.

"Windows 10 0xc004f074" şeklinde aratınca birkaç çözüm yolu çıkıyor, sfc /scannow komutunu çalıştırmak gibi. O yöntemleri denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı