KMS ve Driver Booster'dan sonra PC'nin başı virüslerden kurtulmuyor

İnsan.exe

Hectopat
Daha fazla  
Windows'u etkinleştirmek için ve sürücüleri güncellemek için bir tanıdığıma verdim PC'yi ve KMS kurdu. Daha sonra sürücü güncellemek için Driver Booster kurdu dedim bundan virüs çıkıyor yapma dedim o da daha sonra sileceğiz zaten dedi ve driver kurulduktan sonra kendisine ulaşamadım, ve PC'yi tarattığımda ikide bir virüs bulmaya başladı. Her tarattığımda başka bir virüs buluyor. Defender güvenli modda başlattım ancak Windows Defender kısa yolunu oluşturamadığım için Malwarebytes ile diski tarattım. Sonra normal tarama yaptım bir şey bulmadı ancak Windows Defender her tarama yaptığımda farklı bir virüs buluyor.
Windows Defender tarama sonuçları bulduğu virüsler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Cloud Free kur. Sonra sistemine tam tarama yaptır.

Bu konudaki Rkill programını kullanarak zararlı yazılımların çalışmasını durdurup ardından bilgisayarı kapatmadan Malwerbytes ile tarama yaparsanız etkili bir sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorum.

Zaten Windows gibi bir araç korsan olarak kullanılmamalı çünkü arkaplanda AV yazılımlarının bile tespit edemeyeceği zararlı yazılımlar yerleştirebilirler.

Driver Booster'da önerilmeyen bir program.

Siz o sisteme format atın ve internetten 20-30 TL'ye OEM key almaya veya etkinleştirmeden kullanmaya bakın. Sürücüleri de el ile indirin.

Size direkt önerim temiz bir kurulum yapmanız olacak.

@GoDd1
Direkt format çünkü hem crack Windows ve Driver Booster kullanıyor. Bu ikisi zaten temiz bir kurulum için yeterli bir sebep.

Hocam en temizi format. Ben de aynı durumu yaşadım 2 hafta önce. Ha eğer ben format mormat atamam derseniz KMSpico kaldırma aracı, Malwarebytes ve Kaspersky kullanın. Bir arkadaş yapmıştı kaldırma aracını forumdan bulamadım şimdi konuyu

Size direkt önerim temiz bir kurulum yapmanız olacak.

@GoDd1
Direkt format çünkü hem crack Windows ve Driver Booster kullanıyor. Bu ikisi zaten temiz bir kurulum için yeterli bir sebep.
Olmaz önemli dosyalar var virüsleri silmem lazım

KMS virüslüymüş ama Driver Booster biliyorum önerilmiyor ama ben onunla kuruyorum ve bir yalnışını görmedim linç yemeyelim şimdi
Olmaz önemli dosyalar var virüsleri silmem lazım.

Kaspersky veya Malwarebytes indirin taratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…