Westley Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:09 #1 Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı?
Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.799 Çözümler 50 Yer Bursa Bugün 01:15 #2 Westley dedi: Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Seni ilgilendiren bir şey yok 50 liraya key almak varken KMS kullanmakta ne bileyim, enkotu botnet olup DDoS attack için kullanırlar.
Westley dedi: Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Seni ilgilendiren bir şey yok 50 liraya key almak varken KMS kullanmakta ne bileyim, enkotu botnet olup DDoS attack için kullanırlar.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 147 Bugün 01:18 #3 Çözüldü: KMS sunucuları güvenli midir? Konudaki arkadaş güzelce anlatmış, oraya bakarsınız.
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:53 #4 OEM key alın, böyle programlar kullanmayın.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya Bugün 02:01 #5 Westley dedi: Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz. Artı Microsoft'tan daha güvenilirdir KMS.
Westley dedi: Vatandaki arkadaşıma PC'yi verdim zaten Vatan'dan almıştım PC'yi. Aldığımdan 5 6 ay sonra meraktan baktım ve PC KMS'den kurulmuş? Bunda virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz. Artı Microsoft'tan daha güvenilirdir KMS.