NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #11 rev1 dedi: Yeniden format atın en temiz yol bu olur. Genişletmek için tıkla... bende öyle düşündüm fakat bazen formatta bile düzelmeyebiliyormuş Temiz Kurulum nasıl yapabilirim?
rev1 dedi: Yeniden format atın en temiz yol bu olur. Genişletmek için tıkla... bende öyle düşündüm fakat bazen formatta bile düzelmeyebiliyormuş Temiz Kurulum nasıl yapabilirim?
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 2 Aralık 2022 #12 NormalVatandas dedi: bende öyle düşündüm fakat bazen formatta bile düzelmeyebiliyormuş Temiz Kurulum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NormalVatandas dedi: bende öyle düşündüm fakat bazen formatta bile düzelmeyebiliyormuş Temiz Kurulum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #13 rev1 dedi: Video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende Windows 10 ISO Dosyası var. Formatlayıp onu kurarsam düzelir mi?
rev1 dedi: Video yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende Windows 10 ISO Dosyası var. Formatlayıp onu kurarsam düzelir mi?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #14 NormalVatandas dedi: Bende Windows 10 ISO Dosyası var. Formatlayıp onu kurarsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
NormalVatandas dedi: Bende Windows 10 ISO Dosyası var. Formatlayıp onu kurarsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #15 14kero dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun iki sorum var formatladıktan sonra kaldırıldığını nasıl anlarım ve formatı tam olarak nasıl yapıcam?
14kero dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun iki sorum var formatladıktan sonra kaldırıldığını nasıl anlarım ve formatı tam olarak nasıl yapıcam?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #16 NormalVatandas dedi: Çok sağolun iki sorum var formatladıktan sonra kaldırıldığını nasıl anlarım ve formatı tam olarak nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NormalVatandas dedi: Çok sağolun iki sorum var formatladıktan sonra kaldırıldığını nasıl anlarım ve formatı tam olarak nasıl yapıcam? Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #17 14kero dedi: Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sağolun hemen sıfırlıyorum. 14kero dedi: Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birşey sorucam format için demişsiniz ama bunların hepsi windows kurulumu anlamadım? @14kero bakar mısın? Son düzenleme: 2 Aralık 2022
14kero dedi: Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sağolun hemen sıfırlıyorum. 14kero dedi: Format attıktan sonra gitmemesi imkansız. Format için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birşey sorucam format için demişsiniz ama bunların hepsi windows kurulumu anlamadım? @14kero bakar mısın?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #18 NormalVatandas dedi: çok teşekkür ederim sağolun hemen sıfırlıyorum. Birşey sorucam format için demişsiniz ama bunların hepsi windows kurulumu anlamadım? @14kero bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Spordaydım göremedim. Format zaten Windows'u sıfırdan kurmak gibi. Aynı adımları uygulayacaksın.
NormalVatandas dedi: çok teşekkür ederim sağolun hemen sıfırlıyorum. Birşey sorucam format için demişsiniz ama bunların hepsi windows kurulumu anlamadım? @14kero bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Spordaydım göremedim. Format zaten Windows'u sıfırdan kurmak gibi. Aynı adımları uygulayacaksın.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #19 14kero dedi: Spordaydım göremedim. Format zaten Windows'u sıfırdan kurmak gibi. Aynı adımları uygulayacaksın. Genişletmek için tıkla... son gönderiden cevap verir misin?
14kero dedi: Spordaydım göremedim. Format zaten Windows'u sıfırdan kurmak gibi. Aynı adımları uygulayacaksın. Genişletmek için tıkla... son gönderiden cevap verir misin?