6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba herkese hayrılı günler dilerim. Birkaç haftadır Windows etkinleştirme yazısı çıktı ve ekranda rahatsız ediyordu. Ben de eski bilgisayarımda ise yarayan... Slmgr /ipk ÜRÜN ANAHTARI BURAYA YAZILACAK Slmgr /skms kms8.msguides.com Slmgr /ato Genişletmek için tıkla... Kullandım. Ancak kms8.msguides.com verilerin sızdırıldığı söyleniyor, doğru mu? Eğer öyle bir şey varsa format çözüm mü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Merhaba herkese hayrılı günler dilerim. Birkaç haftadır Windows etkinleştirme yazısı çıktı ve ekranda rahatsız ediyordu. Ben de eski bilgisayarımda ise yarayan... Slmgr /ipk ÜRÜN ANAHTARI BURAYA YAZILACAK Slmgr /skms kms8.msguides.com Slmgr /ato Genişletmek için tıkla... Kullandım. Ancak kms8.msguides.com verilerin sızdırıldığı söyleniyor, doğru mu? Eğer öyle bir şey varsa format çözüm mü?
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 1 Nisan 2023 #2 Umarım öyle bir şey yoktur.
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 peş2 dedi: Umarım öyle bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Varsa da zamaninda önlem almamiz gerek.
peş2 dedi: Umarım öyle bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Varsa da zamaninda önlem almamiz gerek.
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 1 Nisan 2023 #4 Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin.
Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin.
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 1 Nisan 2023 #5 6icloud dedi: Varsa da zamaninda önlem almamiz gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi. İnşallah geç kalmamışızdır. umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansını nereden alabilirim?
6icloud dedi: Varsa da zamaninda önlem almamiz gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi. İnşallah geç kalmamışızdır. umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansını nereden alabilirim?
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 peş2 dedi: Aynen dediğiniz gibi. İnşallah geç kalmamışızdır. Genişletmek için tıkla... daha yeni yaptım hocam, çok araştırmamıştım detaylı araştırınca farkına vardım. umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... deniyorum şimdi hocam çok sağolun.
peş2 dedi: Aynen dediğiniz gibi. İnşallah geç kalmamışızdır. Genişletmek için tıkla... daha yeni yaptım hocam, çok araştırmamıştım detaylı araştırınca farkına vardım. umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... deniyorum şimdi hocam çok sağolun.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 1 Nisan 2023 #7 10 15 tl'ye satılan keyleri kullanın çalışıyorlar.
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #8 SHYAH dedi: 10 15 tl'ye satılan keyleri kullanın çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... nereden temin edebilirim onları
SHYAH dedi: 10 15 tl'ye satılan keyleri kullanın çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... nereden temin edebilirim onları
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 1 Nisan 2023 #9 6icloud dedi: nereden temin edebilirim onları Genişletmek için tıkla... Softexen'den aldım ben.
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #10 umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... hocam dediginiz kodları yaptım fakat böyle bir hata aldım olmuş mudur Son düzenleme: 1 Nisan 2023
umutcan2444 dedi: Doğru, formata gerek yok. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /cdns "CMD'yi yönetici olarak başlatın" Bu komutlarla KMS sunucusundan çıkabilirsiniz daha sonra şifrelerinizi değiştirin. Genişletmek için tıkla... hocam dediginiz kodları yaptım fakat böyle bir hata aldım olmuş mudur