KMSAutoS nedir?

Görev yöneticisinden gereksiz uygulamaları kapatıyordum ama gözüme bu uygulama çarptı.
Bayağı CPU yiyor ve ismi araba markası gibi. Böyle bir uygulama yüklemediğime eminim.
Bu uygulamanın amacı nedir?
Windows korsan yoldan KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu tür uygulamalar sistem doyasını dahi değiştiriyor, SmartScreen devre dışı kalıyor ve bilgisayarını düzgün sağlıklı hale çevirmeniz için temiz kurulum şart. Linkteki lisans anahtarından satın alabilirsin. Ama dediğim gibi temiz kurulum şart. El değmemiş bir imaj dosyası ile.

Windows korsan yoldan KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu tür uygulamalar sistem doyasını dahi değiştiriyor, SmartScreen devre dışı kalıyor ve bilgisayarını düzgün sağlıklı hale çevirmeniz için temiz kurulum şart. Linkteki lisans anahtarından satın alabilirsin. Ama dediğim gibi temiz kurulum şart. El değmemiş bir imaj dosyası ile.
Yani format mı gerekli?

@TéQ10 dediğiniz ürün anahtarı uygun. Alabilirsiniz.
Hocam artık o işte geçti sebebi KMSpico artık ciddi ciddi sistem dosyasında bir değişiklik yapıyor bir ara verdiğim temizleme biçimi ile KMSpico silinmiş olsa bile sistem onarma komutu işe yaramıyor. O yüzden temiz kurulum yapmasını ön görüyorum.
O satıcılar da bu keyleri yasal olmayan generatorler ile elde ediyor zaten. Ama yine de KMSPico böyle bir sorun çıkartıyorsa onlardan alabilirsiniz.
O işin aslı şöyle. OEM lisanslar bilgisayarın ana kartını üreten şirketlere verilir ve destek bu yüzden ana kartı yapan şirkettendir. Yani yasal. Fakat OEM satılmasının yasal olup olmaması tartışılır. Retail lisans tavsiye ederim.

Hocam artık o işte geçti sebebi KMSpico artık ciddi ciddi sistem dosyasında bir değişiklik yapıyor bir ara verdiğim temizleme biçimi ile KMSpico silinmiş olsa bile sistem onarma komutu işe yaramıyor. O yüzden temiz kurulum yapmasını ön görüyorum.

O işin aslı şöyle. OEM lisanslar bilgisayarın ana kartını üreten şirketlere verilir ve destek bu yüzden ana kartı yapan şirkettendir. Yani yasal. Fakat OEM satılmasının yasal olup olmaması tartışılır. Retail lisans tavsiye ederim.
@184424 Bu konulardan pek anlamıyorum.
Arkadaşımın babasına yaptırsam desem (adam bilgisayar tamiri yapıyor) onun kurduğu Windows 10'da touchpad çalışmıyor.
Bilgisayarcılara yaptırırsam kaç para alırlar?
Ve Retail ile OEM'in farkı nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı